ABD'nin Ankara Büyükelçiliği geri adım atarak Viyana Sözleşmesi'nin 41'nci maddesine riayet edeceğini duyurdu. -AA
Printable View
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği geri adım atarak Viyana Sözleşmesi'nin 41'nci maddesine riayet edeceğini duyurdu. -AA
Gavurun
Boyalı kağıdına 2.5 trilyon gaymeyi gömmüş bekliyoruz
bu doğru bi şey değil
para
yatırım aracı değildir.
kriz yokluktan değil
bolluktan çıkıyor demiştim
galiba.
e tabi kriz çıkarılınca da
ekmek
2.5 lirada olur 3 lirada.
Viyana sözleşmesinin 41. maddesi:
1. Kabul eden Devletin kanunlarına ve nizamlarına riayet etmek, ayrıcalıklarına ve bağımsızlıklarına halel gelmeksizin, bu gibi ayrıcalıklardan ve bağışıklıklardan yararlanan her şahsın görevidir. Anılan Devletin iç işlerine karışmamak da bu şahısların keza görevidir.
2. Gönderen Devlet tarafından kabul eden Devlet nezdinde yapılması misyonun uhdesine tevdi olunan olunan resmî işler, kabul eden Devletin Dışişleri Bakanlığı veya mutabık kalınacak başka Bakanlık ile veya aracılığıyla yürütülür.
3. Misyonun binaları, misyonun bu Sözleşmede belirtilen görevleri veya diğer genel uluslararası hukuk kuralları veya gönderen ve kabul eden Devlet arasında yürürlükte olan özel anlaşmalar ile bağdaşmayacak bir tarzda kullanılmaz.
Erdoğan büyükelçilerin açıklamasını `olumlu' karşıladı: Aa
Buyur
tutarlılık gerekli işte
tutamayacağın arkasında duramayacağın lafı söylemeyeceksin
Reis..
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
26/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 44 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Ak Parti Sözcüsü Çelik: Diplomatik misyonların Viyana Sözleşmesi'nin 41.maddesine riayet ederek çalışmalarını sürdürmesi olumlu karşılanacaktır-Bloomberg HT