Originally Posted by
Maximetu
Degisen Hicbir sey yok hatta Haci Murat doneminden daha kotuyuz Pandora doneminde . Alinmis 1 tane is yok , yatirim karari yok , umut yok isik yok . Cok zor mu su adami Bloomberg e cikartmak sirketi tanitmak . Hektas yonetimi sicsa bugun sictim diye haber veriyor , siz 100 bin ton organomineral fabrikaniz bitti bir tane KAP yok . Kapici Cafer burayi okuyorsun, seni de sildim sen de orada birinin tetikcisisin benim gozumde artik . Onceden savunurdum ama yok bu carkin icindesin sen de . 140 Milyon dolar ek is gelmis haber yollamazsin, fabrika acildi mi acilmadi mi haberimiz yok linkedinden milleti stalkliyoruz da buluyoruz . Diyeceksin simdi bana mail attiniz da sordunuz da cevap mi vermedim ; ya da Klasik 2 Milyon tonun icinde ne olacak 100 bin tonu bildirmemisiz. Ben niyete bakiyorum . Ventures acikladik dersin ama onu exit olmasa yine aciklamazdin. Ne yazik ki hisse fiyatini kasten bu seviyelerde tutmak isteyenlerle ayni gemidesin , backlog daki artis 140 Milyon Dolar nasil haber vermezsiniz zaten issizlikten kiriliyoruz niyet iyi olsa Yatirimci dostu olsaniz o haber verilirdi