Originally Posted by
hissedarxd
bak şaho,
rtalb tahsislisini de içeren glryh izahnamesi yayımlandığı gün ben ve arkadaşlarım rtalb'in kesinlikle böyle bir sermaye artırımına ihtiyacı olmadığını, ha keza şirket kasasında ve alacaklar kısmında malatya yatırımını kolaylıkla yapabilecek nakit bulunduğunu, glryh yatırımcılarından elde edilen nakdin bir süre sonra diğer şirketlere kanalize edileceğini, şirket yöneticisinin bu işlerden dolayı hakkında bizzat spk tarafından dolandırıcılık suçlaması yapıldığını vs vs tam bir dosya dolusu belge ile bu spk denen kuruma yazdık. Kurul incelemesine bile almadılar. N'oldu peki ? Tahsisliden gelen para tam da dediğimiz gibi a1 capital ve ümit fırat denen adama verildi. Bak, bunu da şikayet ettik. O geride ekran görüntüsü olan şikayetteki ilgi (a) ve (b) dediğimiz şey tam da bununla alakalı şeylerdi.
Bu ülkede mafya düzeni var dediğimde ilk kızanlardan biri sendin. Daha geçen hafta, hakkında soruşturma yürüttüğü adamın şirketinin 200 milyon tl lik tahvil ihracını onayladı bu spk. Bu sana hiç bir şey söylemiyor mu yani ?
Biz yeterince denedik bu "guguk" yollarını biraz da sen bak. Belki hatırı sayılır bağlantıların vardır sen halledersin. Benim umudum kalmadı kardeşim. Kağıdı bırak ülkeden umudum kalmadı...