Ben çektim finans_mt mevzuat hesabımın üzerine yatırdım güzel de faiz yatırım bir süre borsadan beklentim yok
Her yerde kazan kaynıyor.
Printable View
Sayın finans_mt ben artık buraların çok satış yeri olduğunu düşünmüyorum xu100 de 8600 kadar bir düşüş olabilir.
Eğer ki 8600 altı olur ve kapanışta olursa o zaman artık bizim bilmediğimiz bişeyler var diye düşünürüm.
TÜPRAŞ özelinde ise çok düşmedi bunu bir kısmı zaten temettü
Arkadaşlar Panel düzenlemiş. Biz de izliyoruz Tuprş sevdalıları ve yatırımcıları olarak:))
İsteyen alır isteyen satar mal sahibi hak sahibi..
Ben asla satmayacak gruptanım, 2030 dönüşümüne kadar Allah ömür verirse çayımı kahvemi yudumlar, yılda iki defa temettümü alır dalgama bakarım. Kimin ne yaptığı ya da yapacağı ne yaptığını bilenler için önemsizdir. Aslolan siz kendiniz ne yaptığınızı biliyor musunuz? Buna verecek cevabınızın altı hesap kitap ile doluysa gerisi sinek vızıltısı.
Geçen hafta dolgun temettülerimizi aldık, micro cap şirketlere yatırım yapmayı taze kaynakla sürdürdük ve sürdürüyoruz, güzel temettü için şirketimize teşekkür ediyor bol bereketli kazançlı işler diliyoruz.
Çaya devam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ford ta başımızın etini yedin.
Koçlar siyasete girdi zart zurt bile dedin.
Tüpraş a gittin.
Şimdi isteyen alır isteyen satar diyor.
Petrol rafine kapasite artısı olmucak artık.
Biz burda olsak petrol bitti ah vah koclar boş diye kafa ütülerdin.
(petrol rafine kapasitesi artmıyor ama ürün çeşidi artıyor Tüpraş ın yolu açık ben sadece bu şahsın fikirlerinin temelsiz mesnedsiz korkulara kaygılara dayandıgını ifade etmek için yazdım.)
Ytd
Sen git vardiyanda sana fırça kayan amirine yaz. Hadi canım naş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi