Printable View
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Boğaziçi köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı Tek yönlü kapatılırsa darbe oluyor, çift yönlü kapatılırsa ne oluyor bilmiyorum?
İstanbul valiliği : Olay bireysel bir eylem , tedbir amaçlı trafik durduruldu
Alıntı: Originally Posted by MedwiG İstanbul valiliği : Olay bireysel bir eylem , tedbir amaçlı trafik durduruldu Muhtemelen SMA hasta yakını sesini duyurmak için yapıyor. Adamlar haklı çocukları ellerinde günden güne eriyor hiç bir şey yapamıyor
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tek yönlü kapatılırsa darbe oluyor, çift yönlü kapatılırsa ne oluyor bilmiyorum? Demekki çift yö olunca birşey olmuyormuş...Bir daha ki sefere tek mi çift yön mü kapalı bakarak direk sonuca gidebiliriz...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by heval Demekki çift yö olunca birşey olmuyormuş...Bir daha ki sefere tek mi çift yön mü kapalı bakarak direk sonuca gidebiliriz...:kahkah: Eniştemiz yok ki olsa telefon edip tankların yürüdüğünü haber verirdi, mecburen köprüye bakacağız.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eniştemiz yok ki olsa telefon edip tankların yürüdüğünü haber verirdi, mecburen köprüye bakacağız.:oleyo: Boyle bir millet icin hangi salak tanklari yurutecek.
Alıntı: Originally Posted by Tinaz Boyle bir millet icin hangi salak tanklari yurutecek. Hangileri tank yürüttü bilmiyorum, çok saçma olaylar serisi 15 Temmuz, bir kısmı 250 kez ağırlaştırılmış müebbet aldı, umarım suçsuz yoktur.