Tevsik . Teşvik kelimesini teşvik olarak algılıyor olmam bana zaman kaybettirdi konularla bağlantı kuramadım cümle için kelime kelime içinde bir harf anlamları değiştirebiliyor.
Printable View
Tevsik . Teşvik kelimesini teşvik olarak algılıyor olmam bana zaman kaybettirdi konularla bağlantı kuramadım cümle için kelime kelime içinde bir harf anlamları değiştirebiliyor.
Böyle yapsak borsada doğru hisseyi bulabilir miyiz?
https://m.youtube.com/watch?v=XYYnctX7vhU
Olaylar varsa kişilerde vardır kişiler varsa fikirlerde vardır fikirler varsa sonuçta vardır sonuç varsa (........ Vardır).
umarım nokta larda hayırlısı ise olur.
Olayları kişileri fikirleri yerine getiren tuğlayı yerine koyacak usta ustayıda harcıda bulacak zekaya sahiptir.
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onur bey yorumlarınız için teşekkürler. Merak ettiğim şey Ali Çavuşoğlu ile olan diyaloğunuz ne zaman gerçekleşti. Hatırladığım önceki dönemlerde de Ali Çavuşoğlu nun sabırlı olunması istediğiydi. Bu diyalog 4-5 yılın diyaloğumu yoksa yakın bir zamanda mı oldu. Yorumlarınız için çok teşekkürler...
16 temmuz 2018
Borsaya tekrar geri dönebilmesi için ortada kurulu faliyet halinde şirket olması gerekir.Ortada şirket yok.Kıbrıs'takini saymıyorum.Bizim iş yılan hikayesi.Bu filmi daha önce başka bir hissede izlemiştim.Giden gelmiyor acep ne iştir.