ulan 2 saattir 29 da sürünüyorsun ya çık yada düşş insanı verem edersinn 30 üstüne atmalısın bir an önce yoksa endeks terse geldiğinde zor toparlarsın arkanı fırsat bu fırsat çıkmak için son şansın celebi ytd
Printable View
ulan 2 saattir 29 da sürünüyorsun ya çık yada düşş insanı verem edersinn 30 üstüne atmalısın bir an önce yoksa endeks terse geldiğinde zor toparlarsın arkanı fırsat bu fırsat çıkmak için son şansın celebi ytd
demey kalmadan endeksle beraber düşüşe geçtii allah belanı vesin bir kere de şu endeksten ayrış lanet celebii
kardeş buraya yazmakla olmuyor ne yazık ki asıl muhatap çelebi yönetimi ,asıl hesap sorulması gereken onlar, sahip çıkmıyorlar şirketlerine vay efendim biz borsa daki fiyata karışmayız ,, o zaman hisse geri alımı yapanlar , şirketine değer katan firmalar hepsi enayi mi ? en son ne zaman güzel bir haber düştü ÇELEBİ için ,, thyao ,pegasus,Tavh 'dan da utanmıyorlar tav neredeyse 12 katı olmuş bunların :(
yönetimde muhattap bulabiliyor muyuz ki şu endekste hacme bak hisse fiyatına bak celebi almakla hata etmişiz bunu aldıgımda beri birçok hisse kaçırdım bilançodan sonra uğramam bir daha bu yer böceğine piyasada güven denen birşey bırakmadılar yabancıda ısrarla almıyor ne hikmetse
Halk yatırımın bu günkü haberine göre yabancıların en çok aldığı hisseler listesinde :(
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5134a6504d.png
Paylaşım bu bana da garip geldi yaprak kıpırdamıyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yok kardeş %70 2013-2014 arası idi rusya krizi ve darbe vs. %30'lara indi sonra alıma geçtiler en son %42 filandı,,
ÇELEBİ YÖNETİMİ HİSSE GERİ ALIMI YADA SERMAYE ARTTIRIMI YAPSA ,,HADİ BUNLARI YAPMAZLAR 1-2 OLUMLU HABER AÇIKLA SAHİP ÇIK YOK ÇOK DUYARSIZ BUNLAR....