aslında söylediğin gibi draghi ne derse desin usd/try nin yönü mecburen belli.sadece şiddeti değişecek gibi.ytd.
Printable View
aslında söylediğin gibi draghi ne derse desin usd/try nin yönü mecburen belli.sadece şiddeti değişecek gibi.ytd.
Bu saatten sonra hani çıksa ne çıkmasa ne.
Şimdi bakalım aylık 350 pips makas var değil mi 7.ayın 20 sindeyiz.
Ocak ayında viopda long olan birine 7 ayda 2450 pips makasdan girmiş oda 1e 20 kaldıraç olduğu için %1
Ocak ayında forexde buy açan birine 7 ayda 1e 100 kaldıraçta aylık swap %5 civarı eder adamın %35 parası sadece faizde erimiş
Ocak ayında kur 3,92 di şuan 3,54 = 3800 pips zaten fiyattan girmiş.
Üstüne koy 7 aylık her ay %1 alınmayan faizi %7 de TL de kalsa alamadığı faizden girmiş.
Spottan alana itelenen sadece doların düşmesi ama kaldıraçlıda son 7 ayda batan gidenin haddi hesabı yok hani bu artmaz artmaz deniliyor ya neden artmasın 7 ayda dolar tarafına giren girmiş adamlar durdukları pozda sermayenin yarısından fazlasını ya eritmiş yada batmış durumda. Viopu geçtim hani bunun hacmi düşük diyelim forexde sadece swap maliyeti bile 7 ayda adamı batırır usdtry de.
Şu ortamda dolar tarafında batan battıysa çıkanda çıkmalı işte o yüzden bu yapı gereği 3,96 ya kadar beklenti 3 dalgası ama sağlam bir dalga. Burada diyelim fiyat 3,63 oldu tek günde 300 pips aşağı çekse kaldıraçlı piyasalarda alıcılar hele ki osn 4 ayda ürkek ceylan gibi oldu, bir tane adam kalmaz o gün alış tarafında ahanda 3,30 a düşüyoruzzzz diye piyasada :D hhahahaha
Şurda daha 2 gün önce 1,1580 lerde dolanıyordu euusd, koyduk kamayı koyduk supdemi al sana 100 pips kemiksiz hemde major paritede, dedim ya kereste tüccarlarına laf anlatmaktansa grafiğe odaklan bak işine gücüne o yüzden imzaya koydum işte. Troll müsün aman aman uzak dur olmadı az öte dur orada eşelen yanaşma yanımıza. Çünkü bu adamlar enerji hırsızı insanın enerjisini emiyor , tüketiyor başka bir halta yaradıkları yok işte oksijen israfları.
anlat heyecanlı oluyo. 03.03.2016 da öbür köy.
Şunuda ekliyorum iyi niyeltide olsa bu troll tayfasına cevap veren, alıntı yapan vs. olursa onlarıda engelliyorum artık zaten baktık işin cılkı çıktı yallah tazzik kendi köyüme ona göre bunlar eşelenir eşelenir baktı ipleyen yok gider yok cevap veren 1 kişi çıksın ohhh keyiflerine doyamazlar kendilerini birisi insan yerine koydu diye.
127 binlerden actigin shortlar ki, ona da inanmıyorum ya. sözde shortlar diyelim. badem oldu. 7000 bin puan girdi. neyi anlatıyorsun. sözde açıklama yaptın. saçma sapan, dostlar alışverişte görsün açıklaması. bu tipler böyledir. laf kalabalığı ve grafik kalabaligiyla ahkam keserler. fx.grup.com dan seni soruyorlar. 03.03. 2016 da topic açtın, ayni gün 2.92 lerden dolar aldim dedin, sonra aralıksız düştü 2.78'e. o günden beri de yazmıyorsun diyolar.
Şimdi 3.30 lar OLACAK demedim..
Olabilir dedim..
Kesin konuşmak olmaz bu işlerde..
3.30 35 ler 3.70 75 lerden daha büyük ihtimal bende şu aşamada..
Yalnız zaman daralıyor..
Sonbahara 2-3 ay kaldı..
Malum sonbahar da biraz hareket bekliyorum (gerçi herkes beklemeye başlamış bu kötü haber)
Yani 3.30 lara dalarsa çıkması için 2 ayı var..
Sonbaharda FED MED yan çizerse işte o zaman yandı gülüm keten helva..
Elimizde 3.30 fiyat sıfır beklenti kalır ki
set oyun maç anrea agassi olur..
Yüzde 60 dolardayım..
Hiç bir zaman komple gömülmem hiç birşeye..Hissede aynıdır..
Sıkacak kurşunun olmalı..
Bu piyasalarda ben neler neler gördüm..
Oranın altı olmaz buranın üstü olmaz
İmkansızzz
Gördünüz mü nasıl tepdi..yaaaa..
o hooo..
Geçecen bunları..
Ne olursa ne yaparım stratejin olacak..
Dolar endeksi ni vurdu.bakalım daha neler olacak.