Originally Posted by
zamanadurdemek
Ya bide bize spek dediler hak yiyor dediler doğru söyledik dokuz köyden kovdular arkamızdan söylenmedik kalmadı.
Bizde bir laf vardır "Yırtık dondan çıkar gibi nerden çıktın" bu laf tam sizlik olmuş kardeşim.
Acaba hisse hakkında ne bilgiye sahipsiniz iki gün sert düşüp sonra tavan yapınca milleti gazlayıp 2,00 den aldığınız malı 2,50 den satmak düşüncesi dışında merak ettim inanın.
Hani açıklama yok tabi olmazda neden yükseldi söyleyim sana gerçi hisseyi bir yıldır takip etsen o bile yeterdi bunu bilmeye ama neyse ben söyleyim bu hareketin aynısı SPK tarafından ilk red geldiğinde de olmuş orda Merill e iş görmüşler ve bizle hakkımızı aramak için SPK başta olmak üzere tüm mercilere durumu şikayet yoluyla ilettiğimiz için kişisel cezadan korkarak tahtayı toplamak için aynı şekilde işlemler yapılmıştı şidi aynı durum ve aynı oyun oynanıyor tüm arkadaşlar şikayetlerine ilgili kurumlara ilettiler ve iletmeye devam etmekte saygıdeğer bir avukat arkadaşımız bu konuda bir hazırlık yapmakta ve başta bu başvuruyu hazırlayan ve takipçisi olan ayrıca son gelen haberi bilerek geç gönderen bundan kazanç sağlayan ayrıca eğer varsa bundan şüphemiz yok SPK içinde bu hisse üzerinden kazanç sağlayan birileri mutlaka bunun hesabını verecek kısaca demek istediğim dün üç beş hisse alıp tavanı görünce milleti gazlayıp sonra ah alıp ortadan kaybolmak adamlık değildir. Kusura bakma biraz ağır oldu ama milletin canı burnunda iken kalkıp böyle şarlatanlık yapacak kimselere şuan inan kimsenin tahalmülü yok zaten satan arkadaşlarımız zararına sattı satmayanların maliyeti çok yüksek birde sivrisinek gibi kulağımızın dibinde vızıldayanlara ihtiyaç yok varsa bildiğin sayğı duyarız ama böyle işkembeden atmakla olmaz tabi.:rtfm::rtfm:
Dipnot (Ben bu hisseyi 3 yılı aşkın takip ettim bu güne kadar hiçbir tavanından sonra artı kapattığını görmedim umarım bu sefer yanıltır):yahoo: