FinansInvest
Viop
1 günlük MK:21,04
Printable View
FinansInvest
Viop
1 günlük MK:21,04
Bu millete az.
Akıllanana kadar durmak yok.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 22075
Arka stoplarını beğenmeyenlerde var, bana artık güzel geliyor.
Sportage kullanışı iyi değil, fazla da yakıyor 1.6 benzinli ise.
Ama fiyatına göre, yürütme maliyetine göre idare eder.
Bu mercoların kaskosu, bakımı. Havaya çok para uçuruyor.
Yürütme maliyeti beni korkutuyor hep.
Ziraat Bankası ( https://www.ziraatbank.com.tr ) Tarafından
Hazırlanan Faiz Piyasası Analizi:
"ABD 2 yıllık tahvil faizinin, mart ortasından bu yana Fed'in fonlama oranının üst bandı olan %2,5 seviyesinin altında kapanış yaptığını görüyoruz. 2 yıllık ABD tahvil faizi, %2,47'lerde seyretmekte. Fed'in bugünkü faiz toplantısında güvercin tutumunu sürdüreceğine ilişkin artan beklentiler bu görünüme destek olmakta.
ABD 10 yıllık hazine tahvillerinin faizinde ise Fed toplantısı öncesinde keskin hareketler gözlemlemiyoruz. 10 yıllıkların dün gün içerisinde %2,59-%2,63 bandında hareketin ardından %2,61 seviyelerinde dengelendiği gözlenmekte.
Kurdaki dar banttaki harekete karşın, sınırlı yükseliş eğiliminin gözlenmesiyle yurtiçi tahvil piyasasında faizlerde sınırlı artışlar gözlendi. Bu kapsamda, 2 yıllık gösterge kağıdın faizi 8 baz puanlık artışla %18,64 seviyesine yükselirken, 10 yıllık gösterge kağıdın faizi de 8 baz puanlık artışla %16,21 seviyesine yükseldi. Hazine ve
Maliye Bakanlığı'nın mart ayı borçlanma programı çerçevesinde dün gerçekleştirdiği kuponsuz bonoyu yeniden ihracında ortalama bileşik faiz %19,97, TÜFE'ye endeksli 5 yıllık tahvilde ortalama reel faiz
%3,92 oldu."
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/mak...20.03.2019.pdf
Ötv Yi bir 15 puan daha düşürmek yenilgi anlamına işlerin kötüye gittiğini kabul etme anlamına gelir, en iyi ihtimalle ÖTV indiriminin devam etmesini bekliyorum. Ama sonlanırsa da çok abartı olmaz nede olsa seçimden sonra bizi nelerin beklediğini tahmin etmek zor. Butik ve büyük bankaların aynı oranı vereceğini kaçımız tahmin edebilirdi acaba?
YTD.