Gel ablaaaa, gel abiiiiii, bak 60 oldu hala yoksun, giieeeel. [emoji26][emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Gel ablaaaa, gel abiiiiii, bak 60 oldu hala yoksun, giieeeel. [emoji26][emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsek de kalsak da bir, alsak da almasakta bir değişmeyen tek şey bu kara deliğin mahkum olan kadim yatırımcısı.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için üzülen ve destekleyen arkadaşlarım,dostlarıma hatta kendini beni savunmak için feda eden mert ,dürüst forumdaşlarıma teşekkür ediyorum ve onlar için üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum...Bahsi geçen iki üye arkadaşlarla beraber benimde arkamdan ileri geri yorum yapıp,fitne,fesat çıkarıp,aslı olmayan dedikodularla, zafer çığlıklarıyla, karalamaya,zan altında bırakmaya çalışan zavallı ve zayıf kişilikleri (o üyeler kendilerini biliyor) esefle kınıyorum....
Bir zamanlar Y.O. lar vardı. (yatırım ortaklıkları) fiyatları kuruşlardaydı. Bunlara benzerdi. Borsanın çok yükseliş döneminde 4 ün altında Y.O kalmadı. Bunlarda inşallah 1 in üstüne atar... Bunlardan başka pek geride olan kalmadı. Hep geri viteste gitti gafil...
1 üye ve 0 ziyaretçinin olduğu günleride mi görecektik yazıklar olsun!, gerçi görülmeyeni görmek daha mühim :kahkah:
cool:;;...relax.
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi