100 baz puan yukarı çekmiş : Akbank..
Printable View
yüzüme bakacak yüzün kalmamış
doğru bir kelime sözün kalmamış
aklını fikrini yalan bürümüş
sende mi yılanoğlu
of ooooooooo---oooo-ooğğoo-fffff
ooffff oofffffff ( ferdi babanın efkar burada nirvana )
karaya ak denilir mi
almaya bak denilir mi
sevene bırak denilir mi
sonunda darbeyi kendin indirdin
( dıj güjler )
soldurdun içimde ilkbaharları
düşünmez olmuşsun hiç yarınları
arayıp gerçeği bulamadın mı
sende mi leyla hayırsız leyla
Leyla bir özge candır , kara gözlü ceylandır , doyulmaz hüsnü andır , kanılmaz bir içim su diyerek paldır küldür , bir strateji olmadan dövize dürtüsel tepkime ile cumburlop dalınmaz... döviz tradingi pozisyonlanma üzerine olur... döviz çiftlerinde al-sat , sat-al yaparsan orta uzun vadede mutlaka bir yerde sağdan soldan öperler ...
Aynen gurbetcilerin gelisi ile onlarin yasadigi illerde yuksek bir artis var ise o zaman bu adamlarin geldigi ulkelerdeki vaka sayilari dogru degilmis gibi gorunuyor. TR de eglence mekanlari acilmadi [ruhsatlarindan dolayi acamiyorlar] ama adamlar restorani club e cevirmisler ruhsatlari restoran oldugu icin acabiliyorlar . **ua parklarin alayi acik maske kullanimi 0 sosyal mesafe 0
gecen hafta sozde denetim yaptilar. sahillerde sezlong arasi mesafe 50cm yok restoranlarda masalar arasi mesafe normal ile ayni . bosa yapilan bir denetim .
ucak yolculuklari tam bir rezillik sahil otel havuz deniz hepsini bir kenara birak yaptigin ucak yolculugunda Covid kapmiyorsan normal bir gunde kapmazsin . ucakta arkamdaki adam maske takmamis tepemde dikiliyor neden takmiyorsun diye sordugumda midem agriyor cevabi aldim :) agzima geleni saydim banamisin demiyor .
Ucaktaki uygulama zaten sosyal mesafe yok . inis aninda pilot anons ediyor koltuk numarasi 1 den 5 e kadar olanlar inebilir . akabinde 5 den 20 ye kadar olanlar insin :) zaten ucak daha inmeden en arka siradaki sahislar en en siraya gelmis vaziyette.