Heralde bugün tabandan hisse alanları yarın yüzde2 ile mükafatlandıracak Pala, Ayasofya abi
Skoru garantiye alıyım bağri
Bende tabandan hisse aldıydım.
Yarın pala madik atmasın
2124 şort
Printable View
Heralde bugün tabandan hisse alanları yarın yüzde2 ile mükafatlandıracak Pala, Ayasofya abi
Skoru garantiye alıyım bağri
Bende tabandan hisse aldıydım.
Yarın pala madik atmasın
2124 şort
Muhtemelen Avrupa'da bir kısım ülke Putin'e daha da ileri gitme yoksa swit gibi daha ağır yaptırımlar gelecek hem sen hem biz zarar göreceğiz dediler
Bist100'de yarın için %2.5 ile %3'lük bir yükselişle günü kapatma ihtinali olabilir diye düşünüyorum.
Ama savaş hikayesi farklı noktalara evrilebilir.
TV'de ABD Ukrayna'ya 17 bin paralı asker yerleştirdi, sokak savaşları vs olabilir dendi.
Öte yandan Ukrayna dümdüz bir ülke, silah sıkılan yeri muhtemelen Ruslar havaya uçurur, Afganistan gibi olmayabilir.
Bir kaç gün anlık haberlerle fiyatlamaların olabileceği temkinli olunacak bir dönem
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün tabandan
10000'er lot BİLUMUM hisselerden aldım.
Örneğin ISCTR, yerimde olsanız ne yaparsınız?
Bir kere yorumlarımın alıntılanmasını istemedim.bu benim tercihimdir.
VOB- ORTA VADE HİSSE FARKLI ŞEYLER..HA TEKNİK YORUM YAPILMIŞ..O YANLIŞ MI DEĞİL Mİ ONA BAKILIR.
vobda bu gün 10 milyon işlem yaptım..istersen bak..vobda defalarca trade ederim..(saat 17: 50 sol altta)
hisseci-temettücü vobu asla anlayamaz..karı sakladım..burada zarar eden varken paylaşmak olmazdı.
https://i.hizliresim.com/sjncmc3.PNG