dümensizleri bulak emme eyi araştır :)
Printable View
Jants forumunda yazdim sebebini hemso.Bu tabiki benim bakis acimdan analiz.Dibi simdilik gorduk Bist'te.Bu bankalari hec sevmemisimdir bistteki rollerinden dolayi.keske bistte soyle bir tablo olsaydi.Evet bankalar guclu ama katma degeri yuksek hisseler'de olsaydi ( batidaki borsalardaki ozel sirketler gibi ). Dengeler daha guzel olurdu.Ufak bir haberi bahane edip milleti paniklettiler.Biz kucuk yatirimciyiz ve daha dogru bilgilere gore hareket etmeliyiz ve eller hep tetikte olmali.
Bist'te dibi gorduk sayilir simdilik.Tekrar sabah jants girdim + ozelden o sana sordugum sirkete 1,87 den :kahkah:
3. ceyrege kadar daha hizli yukselecektir Bist.Ihracat kismindaki sirketler muthis bilancolar ile gelecektir bu yil.2018 yili icinde ayni gorusteyim. Stop icin NAKIT sart halen.Eylul icin DIKKAT !
Bu yil icin olumlu taraftayim 130 140 K seviyeleri mumkun.
Kesinlikle YTD
Gun en yuksek 1,96 en dusuk 1,86 ( GEREL).Mutevazi sayida aldim.UV tutayim hobi olarak.
Bu hisseyi UV cok iyi yerlerde goruyorum.Web sayfasini incelerseniz ve gelecegi bu faaliyetler uzerinden okursaniz, tabloyu net gorursunuz UV.Sadece faaaliyetler ciro uzerinden okumamak gerekir.Ortaklik dahi kurabilir ve hatta yabanci bile satin almak icin kapisin dayanabilir.Bunlar tabiki gelecegin muzigi.Tepetaklada olabilir :kahkah:
Yazdigim gibi aldim, kosede bir kac yil beklesin.5 yil mesela :)
YTD
Bir de hisseyi deseydiniz ustadlar
106 k üzerinde ikili tepe de iptal oluyo galiba.Sacrosanct ne der?