Originally Posted by
refaba
O hisse bendede vardı bugün tahtası açıldığı an gümledi,zaten belirtmişsiniz,50 küsür lot vermişti bana anında 54 postaladım gitti...borsaya2010 sonrası hiç güvenmedim devamlı kaçak güreştim,valla 1000 altından buraya iyi geldi,devamlı vurkaç yaptım,en sondada duvara tosladık karları yemeye başladık,bir müddet borsadan uzaklaşmak lazım,çünkü dilan,polat ve fitbolcu olayları kara paranın ipliğini pazara çıkarttı borsanın duraklatmasını sağladı ortada dönen kara para olduğu için,zat ne bulursanız getirin ülkeye dedi size dokunmayacağım nereden buldun yasasını iptal edecem dedi,ona ilave varlık barışı çıkarttı,ülkeyi soy,peşinden bu olaya giriş,gerçek yabancı ülkenizde adalet yok diye uğramıyor bile,sadece bedevilerden medet umulur hale geldi,oda karınca boyutunda,dev gibi borç var,ödemesi çok zor,seçime kadar böyle ötelenecek peşi abalının abalısına çakmalar başlıyacak,şubatta bazı olaylar bekliyorum o ayı merak ediyorum,belki zat mefta olur,çünkü bu mübarek topraklara çok zararı dokundu,göstermelik yaptığı yap bozlarda çere değil artık,2001 krizinde akıllanan sektörlerin sayesinde ayakta kaldı ülke,yoksa çoktan gümlemiştik,en üzücü olayda ona inanan cahil,cühelya halkın olması inanması,bu halkı biz özal zamanındada görmüştük,hah adamımızı yine bulduk dediler şimdi hepten şapa oturdular,destek versinler bakalım,kapıma gelip dilencilik yapanları yemin,billah çekip vuracağım,yıllarca ülkemizin ileri gitmesi için yırtın adamı biri çıksın engel olsun,halkı bilinçlendirmesin diyede bana veya benim gibilere cezalar kessin,herşeyin yeri zamanı vardır gün gelir o bedeli çok ağır ödeyecekler.