şu mesele başganım :whistling:
Printable View
Şu an OYAKC 81,186 Milyar TL 31,67 EUR/TRY kuru ile 2,567 Milyar EUR ediyor.
%74 ü 1900 Milyar EUR ediyor.
Denizli Çimento %74 OYAKC ve Denizlideki çimento tesislerine sahip
ama işlemde Denizli Çimento tamamı 1,300 milyar EUR eder demişler.
Detaylı açıklama gerekir.
Beni biliyon yazmışsın niyetimide 2016 yılının mayısonda dolar almaya başladığımda 2.80 lerdeydi. O gün bugün hep dolar aldım sattım. Beraattan itibaren ise neredeyse hiç satmadım. 8 yılda fena gitmesi fazlasıyla avantajlıyım
8 senede 2.80 den 28 e geldi şubatta 31 olur gibi yqni 8 yılda 31 e geldi qmq 69 a gelmesi 2 yılı bulmaz
Musk, Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesine gitti
ABD'li milyarder Elon Musk, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezdi.
İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu ile Musk'ın Gazze Şeridi sınırında yer alan Kfar Aza beldesini ziyaret ettiği belirtildi.
Ziyaret kapsamında İsrailli yetkililer, Musk'a Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları mensuplarınca 7 Ekim'de saldırıya uğrayan beldede yaşananlarla ilgili bilgi verdi.
ABD'li milyarder Musk, Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakan Netanyahu ile görüşmek üzere İsrail'e gelmişti.
İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi bu sabah yaptığı açıklamada, Musk'ın sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurmuştu.