Agresif yine ceza almışsın...hep söylüyorum sen bu kaliteli forumların adamı değilsin... birgün burada yazmayı öğreneceksin...bakalım ne zaman ?? İçine sinmiş bu pis ahlaktan ne zaman kurtulacaksin ??
Printable View
Agresif yine ceza almışsın...hep söylüyorum sen bu kaliteli forumların adamı değilsin... birgün burada yazmayı öğreneceksin...bakalım ne zaman ?? İçine sinmiş bu pis ahlaktan ne zaman kurtulacaksin ??
ağzımız bozuk karakterimiz değil hisse 4 aydır yerlerde sizler övmeye gazlamaya devam edin bakalım ilahi adalet sizin ders olacak vebal aldınız o kadar kolay kolay iflah olmazsınız
herkese kulak veriyorsun ama kendine sağırsın herkesi görüyorsun ama kendine körsün
adamlarınız gelip saldırıyor herkes gördü bana nasıl konuşuluıyorsa öyle konuşurum sanki senin ağzın çok temiz lafı evirip çevirmeye gerek yok kaç kişi vebaliniz var dedi siz nasıl hesap vereceğim diye düşünün
sırf para kazanmak için aldığı kağıda adam çağıran kazanckapısı ile yol yürüyen adamsın ekipçe hisse alıyorsunuz sonra güzellemeler başlıyor işiniz gücünüz manipüle önce siz kendinize çeki düzen verin hala toplayın biriktriin bilmem ne millet 4 ayda eridi gitti işinize gelmeyince diğer hisselerde düşüyor ama siz hisse hiç düşmeyecek gibi gazladınız
bir tane bu şekilde yorumumu alıntılayıp göstersene....gösteremezsin...çünkü ben hep al unut hissesi dedim....
bu arada kimse de benim adamım değil...ben kimseye gidip şunu söyleyin demedim...her koyun kendi bacağından asılır..hiç kimse önce sana küfür etmedi...hep önce sen başlattın...sonra da bir küfür ederken karşılığında 5 küfür yedin...biraz ailene acı yahu...
az adam ol dün tartışırken adamlarınız geldi küfür etti eden de samet boş yapma kaç defa tlgrm'da şurdan ekledim burdan akrabama aldırdım biz düşeceek dedikçe siz vebal almayın siz düşürdünüz gibi bahanelere sığındınız dualarda Allah utandırmasın diye diye Allah sizden utanma duygunuzu elinizden gerçekten almış utanmıyorsunuz bide ispatla diyorsunuz komiksin çocuk komik avanelerinize hikaye anlatın bizim karnımız tok
adamlar ömrünü bu piyasada geçiriyor ..prof olmuş, yatırım danışmanlığı yapıyor ama hiç bir hisseye düşmeyecek garantisi vermezken biz mi söylediğimiz hisseler düşmeyecek garantisi verecez..olm siz şaka mısınız ,aklınız var mı ?? hangi dünyada yaşıyorsunuz...
agresif bir daha ne benden söz et ne de beni kast ederek konuş...bu arada bu kadar küfür etmesine rağmen ceza vermeyen veya vermişse bile bir kaç saatliğine veren yönetimi de kınıyorum...resmen burada küfürleşin ,kavga edin diye çanak tutuyorlar...siz bu şekilde ipini koparanı burada küfür etmesine müsade ederseniz burada var olan kaliteli yatırımcıyı da buradan kaçırtırsınız...bunu da söyleyeyim...