Bu haberi eski üstadlar bir yorumlasa çok iyi olacak gibi.
Printable View
Bu haberi eski üstadlar bir yorumlasa çok iyi olacak gibi.
Sn.mastori,ronark,izci,kitapci0ve diğerleri
Yanlışlık oldu sn. roark.
bugünkü baskının nedeni belli oldu. kapa düşen haberi beklediler muhtemelen. düne kadar satıcılarda başı çeken iş yatırım ve deltanın bugün tek lot satmaması haberi önceden aldıklarını düşünüyorum. kap haberi çok güzel, öz sermayesinin nerdeyse iki katı değerinde teşvik alıyor, umarım silver artık gerçek değerini bulur.
Şaka gibisiniz tavan açar vesaire. Bende bir şey oldu sandım.
Kutpo ya düştü aynısı dün akşam bakın bakalım ne olmuş kutpo ya.
Onlarda tavan açar dedi 0.60 ile açtı. Hayaller Paris gerçekler Mardin.
Bizim silvr gene klasik döngüsüne girmiş. Resmen prosedür gibi oldu. Önce mıstaa ifendi bir ekonomi kanalına çıkar. Şirketi öve öve bitiremez şöyle iyiyiz böyle iyiyiz ihracat bu sene rekor sanki bu şirketle alakası varmış gibi sanki ihracatı bu yapiyor. Sonra yeni sazanlar bulunur, eskilerde yeni oyunu çözemezler çünkü her seferinde oyun başkadır herif matematik mühendisi varyasyon çok. Sonra piyasaya bir ufak haber ile yeni kurbanlar. Sonra onlar satar zararına bunlar toplarlar taa ki mıstaa ifendi tv ye çıkana kadar. Şimdi bu ay sonu A grubu haberi de gelir heralde bakmadım rakamlara. Oh malzeme hazır. Hiç değişmez bu döngü. En azından son 10 yıldır böyle gerçi kaç yıllık sirket. He bi ara 2012 de haldun dormen reklama ciktiydi tabi adama çok para verince milleti o oranda ..... itibar falan kalmadı. Her seferinde bu sefer diye elalemin kagidiyla kıyas yapa yapa yillarimi kaybettim. Inanmayan mıstaa ifendi nin tv ye çıkış tarihleriyle grafikleri ıncelesin. Hatta gecen yazacaktım millet etkilenmesin dedim yazmadım.Gene de vebal almayayım herkes kendi kararını versin. Bu işin sonu yok. Adaletin olmadığı yerde kimse hak arayamaz. SPK uyusun da buyutsun. Ytd
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silver, 56 Milyon TL Piyasa değeri olan bir şirket, 88 Milyon TL yatırım teşvik belgesi alıyor.
Sasa, 5.7 Milyar TL Piyasa değeri olan bir şirket, 12.8 Milyar TL yatırım teşvik belgesi almıştı.
Silver defter değerinden işlem görüyor.
Sasa defter değerinin 5 kat fazlasından işlem görüyor.
Sonuç olarak; Bir şirket toplam piyasa değerinden daha büyük bir yatırıma giriyorsa ilginç bir durum olarak algılanmalıdır. Bunun şakası mı olur.
Güzel günler seninle olsun, sarışın, yeşil gözlü güzel.