Okt fonundan 1/4 oranında satış verildi. Ayrıca hkv ve tiv fonu satilarak GPG fonu alış talimatı verildi. Okt yi önümüzdeki hafta minimuma indirmeyi düşünüyorum. PPF kadar bile getirisi yok artık !
Printable View
Okt fonundan 1/4 oranında satış verildi. Ayrıca hkv ve tiv fonu satilarak GPG fonu alış talimatı verildi. Okt yi önümüzdeki hafta minimuma indirmeyi düşünüyorum. PPF kadar bile getirisi yok artık !
Benim fon işleri iyice birbirine girdi, biraz ondan biraz bundan derken, takip etmesi güçleşti, büyük miktarı OKT, OSL, IST, AHU, TZT bunlardan son 15 güne bakınca en iyi %27 ile TZT olmuş en kötü de %18.80 ile OSL. OKT 21.30 ile arada kalmış, daha iyi diye oradan oraya geçiyoruz birkaç gün sonra bakıyorsun daha az getirmiş.
Değişken, karma, altın, katılım fonlarından da azar miktarda var ama bunlarda bir gün artı bir gün eksi, yerimizde sayıyoruz, yarısı ile dolara, yarısı ile kademeli olarak borsaya gireyim mi diyorum ama karar veremedim.
10 yıllık gösterge tahvilin faizi 2 yıllık ve 5 yıllık tahvil faizinin üzerinde görünüyor. 2 yıllık ve 5 yıllıkta iki gündür işlem yok sanırım 10 yıllıkda bugün işlem gördü.
Doğru aslında sepet olsun dedik ama biraz ondan biraz bundan derken karmakarışık oldu, risksiz olanları en azından ikiye indireyim, son 15 gün getirisine göre TZT ve AHU iyi görünüyor. Orta vadeli borçlanmaların getirilere bakınca hemen hemen aynı, onları da birleştireyim. Borsa düştükçe karma ve değişken fonlarda ağırlığı arttırayım diyorum.
Bankaci vakit geldimi sorayimmi