Otomotivde de de hadi buna kronolik traktör de ekleyeyim..
Ttrak doas froto tofas karsan şimdide asuzu ve tmsn
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Otomotivde de de hadi buna kronolik traktör de ekleyeyim..
Ttrak doas froto tofas karsan şimdide asuzu ve tmsn
ben henüz yabancı yatırımcı geldiğini düşünmüyorum. yabancı takas oranı hala üst banda çıkmadı. bu gelen sıcak paradır. o da ilk fırsatta kaçar. ikinci olarak ülke kredi puanı hala çöp seviyesindeyken yabancı yatırımcı be fon girişlerinin olacağını geleceğini sanmam.
Çimento da da Afyon ilk başlattı sonra oyakc Konya akcns cmbtn goltas çimsa bucim bsoke..
Konya hala bedelsiz etkisiyle devam..
merhaba,bill gates daha önce iyimserdi ama şuan korkutan uyarıda bulunuyor gelecek 4-6 ay en kötü dönem olabilir diyor,allahım bu gerçekse can derdine dahada düşecegiz para her şey degil
500 ken mi cds daha iyiydi 300 ken mi hocam... Şuan kabul edilebilir 300 bandında ve şu zamanda hiç bir uyum vs göre fena da değil..Ülke batıyor short basıyorum diyenlere inat..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum abi.. Aşı pandemi etkisini kırarsa tamam.. Kirmazsa.. Zaten şuan pandemi değil sinemi dünya saklıyor.. Çin i takip ediniz.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bill Gates bir kriter değil yav.. Ama akıllı adam.. Doğal seleksiyon önemli maalesef SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.