Arkadaşım ev aldı faize bulamayacağız diye 500 her altın borç aldı. Şuan zarar 125 bin. Bir ayda kafayı yiyecek arsa satip kapatacaklar.
Printable View
Arkadaşım ev aldı faize bulamayacağız diye 500 her altın borç aldı. Şuan zarar 125 bin. Bir ayda kafayı yiyecek arsa satip kapatacaklar.
haydi petkm yıkıllll...
Garan endekse çıpa etkisi yapmaz umarım.
Yerden goge kadar haklisiniz. Hukumet para politikasini yonetemiyor birde sermaye piyasalarinin gucunu hafife aliyorlar. Bu kadar kirilgan bir ekonomide ve bu kadar kritik bir surecte serbest piyasa karar versin diye kurlari kendi haline birakirsan TL nin asiri deger kaybi sonucu enflasyon kontrolden cikar. Bu durumda uygulamak istedigi hic bir programin hedefini tuttaramsz.
Iktidar tarafin tezi su. Uretime dayali ihracaat ile dis ticaret acigi kapatacagiz ve ulkede doviz acigini bu yolla bitirirsek kurlar dengelemeye baslar. iyide boyle bir program basarili bir sekilde uygulansa bile hedefini gerceklestirmesi icin 3-5 yili ihtiyac var... Ulke bu sure zarfinda surekli yuksek enflasyonla yasamak zorunda kalacak. ....
Bu iktidarin ekonomi ve mali politikalarini hala cozemedim. Sol gosterip sagmi vuracak . Yoksa hersey goruldugi gibi bu kadar karisikmi artik bilemiyorum.
Arka komşum yılların tedarikçisi ülke çapında. Adam yiğit bulutu mu dinledi bilmiyorum adam battı. Conta hidrolik sistemleri satıyordu bir yıl vadeli verdiyse O sebeple battı. 40*50 yıllık tedarikçi battı
Yarın faiz indirimi kararı sonrası akp den kopmalar başlar.