Ben de ceza aldım tın tınnnn diyeceğim fazlasi degil. Viop ta aylik bakmak. Neyse..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Akbnk, garan, ykbnk tavan, İşctr de yolda
duruma göre bakalım... ben forumu açarak forum büyütme derdinde falan olmam. öyle bi derdim yok zaten :) kimse gelmesede olur. :he:
hayrına açmış olurum zaten.. bir iki kişi forumu bıktırmaya yetiyor. uğrassam bunların sosyal medya hesaplanırından çocukluk arkadaşlarına bile ulaşır tüm sülalelerine bunların ne rezil insan olduklarını bile gösteririm. torunlarına kadar..
iki biralık iş..
google GSE uzmanlığını boşa almadık :he:
herneyse
:drunk: bu forumun kıymetini bilmiyoruz aslında bir iki kişi bozmaya çalışıyor mutlaka. nick değişip geliyor vs.
açıkcası benimde bu kişiliksizlere ayıracak vaktim yok. forumda olursam yabuşturup eziyoruz zaten.
öyle.. devir bunu gerektiriyor.. kimsenin salak saçma yorumları okuyacak vakti yok artık.
emekli köy kahvehanesinde maval okur gibi yazıyor adam.. vakti bol ..
:drunk:
Bankofbademimin yakın vade hiç shortu kalmamış bu hareket öncesi:)
mutlak butlan batanlar yoksa bişey bilmiyom ....
:drunk::drunk:
Karadumana ben o gece grafiksel birşeyler anlatmaya çalıştım bu ortam izin verdiği sürece burada her türlü bilgiyi paylaşamıyorsun kalbi bozuk insanlar var farklı yönlere çekiyor ben karadumandan dolayı ceza almadım , burada sabah akşam şort long yazıp ekstere konuşamayan gördüğünü söylemeyen dilsiz şeytan yüzünden olayla alakası yok bilgisi yok atladı laf sokma derdine bende cvp yazdım artık önemi yok dediğim gibi burada altı dolu yorum yapan analiz yapan güzel paylaşımlar yapan herkesin bir kitlesi vardır bu kişilerin yorumu için bu siteye giriliyorsa benim kazancım varmı yok ama HİSSENET kazancı var bu yüzden paylaşımlar kesilirse bakarız bakalım burayı kaç kişi takip ediyor yoksa ne yazmak istiyorsa yazsın umrumda değil artık bol kazançlar.
garan ekrem gapını kapadı...
:drunk:
bankalarda iş biterse gyo'lar sıraya girer mi?