NG kuruldu ama bu hisse ile hıc bir alakası yok sadece patronun sahsı serveti NG otel NG kutahya seramik basında NG olan tum sırketler patronun
Sadece
Kutahya porselen
Kutahya ambalaj
Bir de gyo Kutpo nun
Printable View
NG kuruldu ama bu hisse ile hıc bir alakası yok sadece patronun sahsı serveti NG otel NG kutahya seramik basında NG olan tum sırketler patronun
Sadece
Kutahya porselen
Kutahya ambalaj
Bir de gyo Kutpo nun
Bu sefer kıracak mı?
https://resmim.net/f/0kmg9X.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sirketı aradım tum sorularıma cevap aldım gayet pozitif bir gorusme oldu
Mustafa bey sema hanımın demeci den haberi olmadığını boyle bir haber in ilk önce kendilerine bildirilmesi gerektiğini söyledi
Özellikle sordu kutahya seramik ıcın yapılmış bir haber olabilir dedi ben ısrar edince kutahya porselen oldugu konusunda
Kendisine mail atmamı haberi gerekli yerlere soracagını bildirdi ve gerekli acıklama yapılacak dedı
Kapta kutahya porselen sayfasında Mustafa beyin
Tel ve mail ı var sizde arayın sorun ki dikkate alsınlar
gerçekten haberinin olmadığına inanıyormusun?ALLAH aşkına burası kütpo onlar kaçın kurrasıdır bi bilsen sulu getirip susuz götürürler adamı seviyorum ya bu kütpo yu.....bu şirketle katolik nikahı kıyalı 11 yıl oldu,
vakti saati gelince pas geçtikleri her haberi öyle bir kullanırlar ki dahada alasın gelir.:ok: ytd
tum olumsuz haberleri kap a bildirip boyle bir haberi neden atladıklarını da sordum