Teşekkür ederim Hocam.
Printable View
INDES ; 20.02 kapanış yaptı... Yeni yazmıştım...
20.22 den döndü...şimdilik yukarıda yazdığım seviyeler ve hedef takip...
Ben pek şunu alın veya bunu alın deme taraftarı değilim belki biliyorsunuzdur...Zaten sizde hangisini alayım diye sormamışsınız...
Şimdi teknik olarak görünüyorki POLHO daha diplerde görünüyor INDES e göre ama teknik olarak ve n.ş.a...
Temel olarak araştırmaya ihtiyaç duyar...
POLHO ; 3.89 kapanış yaptı...
DİRENÇ ; 4.10 - 4.29 - 4.43...
DESTEK ; 3.85 - 3.74 - 3.59...
Aşağıda ; 3.85 önemli kanal desteği... Üzerinde kaldığı sürece tutulabilir ve 4.43 kanal direncini deneyebilir ilk etapta...
INDES teknik olarak primli görünüyor... Ama neye göre o da çok önemli..
Temel olarak araştıralım...
Mesela JANTS...
364.80 tavan kapattı... Ama ; 140.00 veya 175.00 seviyelerde sorulduğunda teknik olarak pahalı denmişti...
Çünkü 35.## lerden geldi on ayda buraya... Teknik olarak pahalı yani...Demek ki teknik bazı hisseler için bitebiliyor...İşte tamda bittiği yerden temel analiz devreye giriyor... Bu yüzden taşıyacağınız vade ve hedefinize göre önce teknik sonra temel analizi iyi yapalım..
Ara dirençleri yazmadan temeline sığınarak önce ; 420.00 sonra ; 490.00 sırada...
Hayırlısı olur inşallah...
Y.T.D.
Hayırlı seneler. Usak, cemts, parsn, papil öne alınan hisseler. Elimde olanlara gelince ( petkm, isyat, tknsa, Brksn, afyon, mipaz, rheag, usak ve ilk kalınım KARTN )
Sayın Prof alıntıladığım bir yazı var umarım faydası olur:
https://www.alternatifyatirim.com.tr...-21-59-1040436
Burada bahsediyor. Yatırımcıyı koruma amacı güdülmüş.
Ytd
Sayın üstadım yine döktürüyorsunuz. Çok tşk ederim. Hakkını helal et.Kal sağlıcakla iyi ki varsınız
Ayrıca takip listemizde bulunanlardan netas da 30 Lu rakamlara doğru tırmanıyor. İlk hedefi 40 TL civarı ve ikinci hedef olarak 52 TL veriliyor. Orta vade takipte üzmez. Temele bakmadan bu bilgileri verelim.
Ytd
Yeni yılımızın ilk tavanında Adem13 beyi tebrik ediyorum. Devamını diliyorum. Alıştık artık.
😊