Enflasyon korumalı olanda stopaj indirimi yok diye biliyorum.
O nedenle enflasyona endeksli mevduat ile netini eşitlemek için böylebir adım atmış olabilir.
Yine de iyi oran.
Printable View
Seçimin yenilenme kararının alınmasından sonra yine bu başlık da;Dolar da yönün seçime kadar yukarı olacağı öngörüsün de bulunmuştum...
Acayip yanıldım...
Bunun için "TÜM KAMUYOUNDAN ÖZÜR DİLERİM..."
Yıllar geçse de piyasa sizi yanıltmayı bir şekilde başarıyor....
a)Seçime bu kadar az gün kalmışken ve iktidarın ciddi bir yenilgiye uğrama ihtimali varken
b)S400 lerin alınması kesinleşmiş gibi gibiyken (dip not 1) ve dolayısıyla ABD yaptırımları kapıda iken doların bu şekil de hareket etmesi bizim piyasımız da her zaman öğrenmeye ve/veya süprizlere hazırlıklı olmalısın Sn Tengri Han (dip not2) dedirtiyor ...
Dip Not1:Belki de hala S400 de uygun bir çözüm bulanacağını düşünüyor piyasa
Dip Not2:İnsanın kendinden 3.tekil şahıs olarak bahsetmesi size de komik gelmiyor mu?Ben kendimden 3.tekil şahıs olarak bahsedince çok gülüyorum....:kahkah:
saygılar/başarılar
Bu konuda bankalar kafa karıştırıcı olabiliyor. Şimdi siteye baktım,her iki hesap türünde de stopaj %0 diyor.
Minimum sabit faiz ve enflasyon hangisi yüksek çıkarsa onu alırsın demiş. Sabit faizli olanda prim yok.
Böyleyse %27.5 %0 ile iyi Vakıfbank'a bir sormak lazım.
Nesi yüksek anlamadım?
Şu an kur 5.82TL, %27.5 net verilirse (%0 stopaj ile) DTH faizini düşersek 1 sene sonrasının 7.13TL kuruna denk geliyor.
Eğer 1 sene sonra 7.13TL ve üzerini bekliyorsak döviz mevduat avantajlı
7.13TL ve altını bekliyorsak %27.5 %0 stopajlı TL mevduat avantajlı.
Beklentinize bağlı.
Enflasyon korumalı vadeli en az 91 gün beyler ....burası Türkiye dikkatli olmak lazım.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi