Seyredelim ve izleyelim abey 😊
Islatıp ıslatıp pişirme 🍳 nasıl olur görelim 😊
Printable View
pgsus ta işlem yapılacaksa thyao dan bağımsız yapılmamalı..pair trade.. long veya short..hem piyasa riski hem de hisse riski almış olursun aksi takdirde..
ancak thyao endeks arbitrajı ve etf ler içinde de kullanılan bir kagıt.. yani xu030'u 30 hisseden daha az kagıtla replike etmek istesen kullanacağın kagıtlardan birisi..piyasa tarafından daha çok destek atılır icabında..
mesela borsadaki etf (byf) djist.. bunun finansbank sitesinden içeriğine bakın içinde thyao var.. 20 hisse. yurtdışı bir fonu takip ediyor.. benzer biçimde yabancılar ve fonlar için endeks hissesi olması nedeniyle talep görür.. yine de temkinli olmak ve kendi portföyümüzdeki ağırlığını abartmamak gerek.. xu030'daki ağırlığı %4 civarı..
96.800 de fark ettiydim dusecegini ama bans endeks ustu getiri lazim acigi kapatmak icin
Pgsus 50.60 short 2/3
Bugün Sercan abim için
Kırmızı yakacağımızı zabah dile getirmiştim 😊
Putin: "Kovid-19'la ilgili durum kötüye gidiyor"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili ülkedeki durumun kötüye gittiğini söyledi.
Putin, salgına ilişkin son durumu değerlendirmek üzere video konferans yöntemiyle yetkililerle toplantı yaptı.
Ülkedeki Kovid-19'la ilgili gelişmelere ilişkin bilgi alan Putin, "Durumun her gün değiştiğini ve maalesef kötüye gittiğini görüyoruz. Hastaların sayısı artıyor, özellikle de durumu ağır olanların sayısı giderek artıyor." dedi.
Putin, salgın ile ilgili objektif bir tahmine ihtiyaç duyulduğuna dikkati çekerek, sadece orta ve uzun vadeli değil, 3, 7, 10'ar günlük tahminlerin güncellenmesi için hükümete talimat verdi.
Ülkedeki tüm sağlık sisteminin tek mekanizma halinde çalışması gerektiğini vurgulayan Putin, gerektiğinde Savunma Bakanlığına ait malzemelerin de koronavirüs ile mücadelede kullanılabileceğini sözlerine ekledi.
Kovid-19 kaynaklı 148 kişinin hayatını kaybettiği Rusya'da, vaka sayısı 18 bin 328 olarak açıklanmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
__________________________________________________ __________
Turizm bu yıl nanay gibi.
Ben demiyorum kayınço Putin DİO.
YTD
-2000 yapmazsan makası s......sin....:)
Sevgili etçil Kardeşim
Boğa dana her türlü et yemek serbest 😊🥰😀☺
Yapıştırrrrrr gelsin