:he::he::he: Suriye gibimi,adamlar varşova paktını pekiştitme peşinde,abd ise yangına körükle gitme peşinde,silah vs satıyor çıkar için,avrupa zaten malum çark etme peşinde...savaşı ise kimse istemez,savaş demek primatlık demek:he:
Printable View
Ukrayna ve Zelenski'nin beklenmedik direniş göstermesi, Finlandiya, İsveç ve Moldova'nın tehdit edilmesi, işin rengini değiştirdi.
Hem askeri yardımlar akmaya başladı.
Hem de swift haberi geldi.
Olan ülkemize oldu.
Recep yeterince vurdu.
Vurma sırası Putin'deymiş.
En azından Putin'in batışını seyretmek teselli olacak. :)
Ukraynanın bu kadar dayanacağını beklemiyordum.Yanıldım.
hitler demiş tanıdık bir laf
oy verin almanya yı tanıyamıyacaksınız diye
sözünü tutmuş savaş sonu almanya taş taş üstünde kalmamış.
Bizimki de böyle putin de hitler yolundaydı lakin onun kadar hızlı olamadı girdimi karşıdan çıkardı hitler.
bunlar oy içinse yandım gülüm keten helva
TANRI TÜRKİYE'de akıl fikir versin korusun.
İyi pazarlar TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Patlıcanı 35
Hıyarı 13 den yiyemiyen halkım.
Hayaldi gerçek oldu.
Onlar konuşur akp partisi yapar.:Sad:
Mazot yada Benzin hissesi yokmuydu yahu.
Batiyi savunmadim. Yanliz, halklarin secim hakki yok mu? Finlandiya da NATO'ya girmek istiyor ta ne zamandan beri mesela. Neden?
1939'da "Leningrad'a cok yakinsin, burdaki topraklarinin bir kismini bize vereceksin" dediler. Kabul etmeyince savas actilar Finlandiya'ya. Finliler puskurttu kizilorduyu. Bunu firsat olarak goren Hitler "kapisini sallasan ev yikilacak" diye Rusyaya daldi. Hep notr olan Finlandiya gibi bir ulke bile Hitlerin yaninda yer almak zorunda kaldi.
Yanibasinda boyle bir krazee varken NATO'dan guvenlik istiyorlar diye Finliler suclanamaz herhalde.