Bir de tamamlamaya çalışanlara soyle onu[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir de tamamlamaya çalışanlara soyle onu[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünün en iyi iki bilançosu AKBNK ve ISMEN'di, ikisine de devre kestirdiler.
Ki ISMEN muhteşem bilanço getirdi bence.
Şu anda piyasa neyi fiyatlıyor bilmiyorum ama, iyi şirketler önünde sonunda ederine gelecek.
Dr. Nuri Sevgen
VİOP pay vadeliler ile spot aynı senetler arasında vadeye kalan güne göre oluşan fiyatlamanın faiz karşılıkları aşağıdaki tabloda görülüyor.
Bahse konu senetlerde spottan krediyle alanların kredi maliyetleri - VİOP faize bakıyorlardır eminim ama ben yine de görevimi yapayım Bir önemli uyar daha:
Mart vadeli pay vadelilerden bazılarının fiyatları, şubat vadeli pay vadelilerinin altında işlem görüyor.
Sebebi; temettü beklentileri...
Mart vadede pozisyon alacaksanız hesabı iyice yapın.
Uyarması benden...!
https://i.hizliresim.com/jbf3iej.png
spot 5100 geçilmeden piyasaya bakmayı düşünmüyorum...
sadece 16,40 maliyetli spot akbanklar var...
onlarda dursun ekmek su istemiyor...
görüşürüz....
Düzenli olarak her akşam yarın fışkırtma bekliyorum diye yazan sonra da sabah düşüş devam edince bilançolar güzel gelecek alacaklar, Margin Call hareketi, gibi ifadeler öne süren,,,
Çok büyük vebal aldığınızın farkında olun!
Allah kahretmesin sizi verdiklerinizi aldınız rahatmisiniz benim için hissenet bitmiştir ve finans hayatı herseyi siilliyorum astalavista
Evet Kemal abi iyi prim yaptı bu işten..kara olanı değil, beyaz olan kemali kastediyorum...bofa robotu belki cehape lidir...spk filan hep bu işlerin içinde zaten, en azından göz yumuyor...şimdiden çok mağdur oluştu, böyle giderse 4500-5500 bandında sert hareketlerle milletin hem parayı bitirecek, hem de psikolojileri...kk uyarmıştım diyecek.
borsaya yeni gelenler genelde cumhurcudur, yarısı sırf bu yüzden oy değiştirebilir.