Valla ben estağfurullah efendim, ancak ricamiz olur falan diye, tevazuu bekliyordum!:yes:
Dötü kalkmış faşist yonetim için, fazla iyimser düşünmüşüm!:dvr:
Printable View
Dün BHT ekonomik görünüm'de konuşanlar, Çin'in 3,1 trilyon dolar eşdeğeri toplam rezervinin yalnızca 1,1 trilyon doları ABD tahvili iken rezervin tümünü ABD tahvili yaptılar.!!
Hoca diye çıkan adam bu hatayı yaparsa cemaat ne yapsın...
İçtiğim sigara bundan bir önceki zamla 12 lira olunca sigarayı bıraktım 1 ay falan içmemiştim, sonra tekrar başlamıştım şimdi 15 lira yapınca geri dönüşü olmamak üzere sigarayı bırakmış bulunuyorum, 2-3 sene önce tütün de içtim ama çok pis kokusu oluyordu, bir de her zaman aynı kalitede bulmak mümkün değil.
Tütünle ilgili şöyle bir anım var arkadaşlarla beraber, onlardan bir tanesinin akrabalarının olduğu köye gittik yedik içtik neyse sıra sigara faslına geldi, bizim arkadaşın eniştesi sarma içiyor, biz o sıralar sigara içiyoruz, neyse dedik biz de içelim bize de sardı içmeye başladık ama nasıl bir şey içimi çok tok ve zevkli ve hafif kafa yapıyor, artık içinde ne vardı bilmiyorum, sonra bir tane daha içtik o da çok güzel biz heveslendik dedik bunu nerden aldın neyse, tütünü aldığı yeri de tarif etti, sonra şehre gelince gittik o tütüncüyü bulduk aldık ama yok o tütün değil, o içimle de hiç alakası yok fakat aldığımız tütün de yine birkaç tütün karışımı vardı parlıament falan halt etmiş, bir müddet tütün içtik sonra o da bozunca tekrar sigaraya döndük, yalnız o köyde içtiğim tütün hayatımda içtiğim en güzel şeydi, içinde ne vardı hala çok merak ederim :evil:
diken olabilir içinde sarılı
yalnız eski dönem charcoal filtreli benim gençlik yıllarda o yaşımdaki parliament artık yok.
o ne biçim bir formüldü ya, off.
rahmetli büyük amca öz amca yani günde 2 paket içerdi tabi vefat , tabi kanser :-)
ben çok az tattım ondan , müptelası olmayayım diye.
artık hiçbir formülde o lezzeti elde edemiyorlar..
Sabahattin Önkibar, İslamcıların beğenmediği Demirel İncirlik'i kapattı İslamcıların 'Van minüt'çü olarak baştacı yaptığı sen niçin kapatamıyorsun diyor!
Alıntı:
HAREKAT MERKEZİ PALAVRA...ABD'YE BÖYLE TESLİM OLDULAR ! - ALTERNATİF
https://youtu.be/N4njlGq_DFo
1 paket sigara 3 lira gerek Yok ki fazla vermeye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.