Printable View
bugün de jp morgan gazı vardı ama oda yetmemiş doğalgaz olmadı jp morgan gazı olmadı sıradaki gaz gelsin
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Acaip bi yer bu borsa dayu dışardan izliyim Bigşort abiyi dedim ama dayanamadım, büüüle zevkli olmuy :he: 1236. 5 minnak long 10 gamyonet yükledim. kaç liralık aldım bilmiyom asdas. :he: 10 gram mı oluyo bu?
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bugün de jp morgan gazı vardı ama oda yetmemiş doğalgaz olmadı jp morgan gazı olmadı sıradaki gaz gelsin Artık sıra kurufasulyede bence:))
gıdıkçı pala :he: EMLAK neden sistem kullanmıyorsun? çok kazanıp sıkıldın mı? biraz buradakiler gibi takılıp para mı kaybedeyim diyorsun? ya herro 24 :he: Alıntı: Originally Posted by EMLAK vade sonuna kadar son gün bankaları biraz gıdıklayabilirler. çok hareketli olacağa benziyor songün özelikle
Alıntı: Originally Posted by Dolares 1240 dan cortladık gazamız mübarek olsun ekim vademi bu ? 1240 dan nasıl shortladın anlamadm
Alıntı: Originally Posted by onatbeyza Artık sıra kurufasulyede bence:)) yiyin o zaman kurualrı nohutları bide öyle deneyelim
Alıntı: Originally Posted by şahit 10 gamyonet yükledim. kaç liralık aldım bilmiyom asdas. :he: 10 gram mı oluyo bu? Abi yannuş anlama ama Petrole yaptıklarını ons a da yapabilürler
Alıntı: Originally Posted by akcay daha kötü ne olabilir ki diyorsun bankada yatırım yaparken... evsiz kalmışsın sokakta yaşıyorsun çöpleri karıştırarak besleniyorsun... banka yatırımcısı o durumda ölmüş eşşek kurttan korkmaz misali... :he: çöpleri karıştırıyoruz ama kuzunun etlerini öyle bi sıyırmışlar ki çöpten kemikten başka bişey çıkmıyor :)