Flatim.cuma mesajımdaki düşen trent direncinde short acarim demiştim.1510/1500 arası...onun için yükselmesini isterim.
Printable View
Flatim.cuma mesajımdaki düşen trent direncinde short acarim demiştim.1510/1500 arası...onun için yükselmesini isterim.
Beşiktaş-Trabzon güzel maç oluyor.
piyasalar bilgilerin (information) ve yorumlanmasının çarpışması..
yavaş bilgi akışı olan yerde reaksiyon zamanın fazladır.. ama hızlı bilgi akışı ve strateji değişikliği olan yerde reaksiyon zamanı oldukça kısadır hızlı hareket etmen gerekir..
toplumsal reaksiyon olarak alkışlanan reddit ve türevlerinin bence son tahlilde başarı şansları yok/az.. bu kadar fazla kişiden oluşan topluluk internet üzerinden ne kadar hızlı organize olurlarsa olsunlar "yeterince" hızlı olamayacaklar..
finans dünyası bu reddit kroşesine hazırlıksız yakalandı ama bir sonraki sefere hazırlıklı olacaklar..ben kişisel olarak sürü hareketi ile ilgilenmiyorum kendi çıkarlarım gereği en uygun hamle ne olursa onu yapacağım.. pahalı gördüğümü satacağım ucuz bulduğumu alacağım nette sıfır piyasa riski hedefi ile..
https://www.investing.com/equities/g...orp-commentary
Yorumları okuyorum.
En güzel cevabı piYasalar verir..
Herdaim herkese ve her keseye göre..
❤✔
İMZA.
Daha 1.9 trilyon dolar basıp dağıtacaz deniyor..
FED in bilançosu 10 trilyon dolarlara yaklaşacak nerede ise..
Şu an tesla nın bilançosuna bakan açığı yapıştırır..
Ama işte yapamıyor..Neden..Çünkü DOW da şirket patronlarının dönüp kendi hisselerini alıyorlar..
PD leri şişiyor ama hepsi kağıt üzerinde tabi..
Birileri bu balonu gördü aslında amaç FED i öyle yada böyle oyuna sokmak..
FED uzunnn süre daha faizleri sıfıra yakın tutacam diyerek kendini fena kilitledi..
Yani birileri (bence ) çok fena kan kokusu aldı..
Bu reddit olayı üzeri taşacak kadar dolu masayı ilk sallayışlar..
Pek bişi dökülmedi..
Büyük başların ayaklarına basılmadı henüz fazla..
Ama mesela petrol de böyle bi fiyatlama oluşursa..
200 dolara çıkarsa petrol?
reddit ci tayfayı alkışa devam mı edecekler..?
Ki petrol eksi 20 doları vurduğunda geçen nisan ayında bir yazıda yakın zamanda 200 doların üstünü bekliyorum demiş idi birisi..
Petrol 200 dolar olması borsalarda yeni ralliler görebiliriz yanlismi dusunuyorum