bende bir miktar aldım ,alınmış alınmıştır kanımca ,alınmayıp ppf de kalsa getiris belli zaten
Printable View
bende bir miktar aldım ,alınmış alınmıştır kanımca ,alınmayıp ppf de kalsa getiris belli zaten
Usd 6-7 tl deyken topladigim kub, gbg gibi fonlara erken secim olmadan satis vermem.Irrasyonelligi hafife almayin.
Saygilar.
Tradingview ya da investing, dolar grafiğini saatlik yapıp, 10-11-12-13 saatlik açılış değerleri ile 14-15in de tahminini alarak günlük ortalamayı bulabilirsiniz.
Alım ve satımlarımda dikkat ediyorum ama yarın ne olacağını bilemiyoruz. 20 kuruşun hesabıyla 1 TL kaçırmak da var.
Dün yaptığım alım kadar GBC satarak altının düşüşünü çıkaracaktım ama düşüşe güvenmedim, 3 gün valör ve tatil günleri olması vazgeçirdi. Aralık faiz indirimi vb…
Son 3 aylık fon getirileri hem grafiksel hem de tablo halinde burada; https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true
Dosyayı bilgisayarınıza indiriip kullanabilirsiniz
Selamlar sayın Yuji. Bu fon TEFAS'ta işlem gören bir fon değil ve fona ait bilgilere de fonbul.com sitesinden bakabilirsiniz. Benim halk yatırımda hesabım olduğu için fonbul.com sitesini ücretsiz bir biçimde kullanıyorum ve bu fonu oradan takip ediyorum.
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi