neler oluyor tahtada arkadaşlar ?? bilançonun ayak sesleri mi bunlar ?? yoksa byd ve liman ile ilgili kap haberleri mi geliyor ?? :kahkah:
Printable View
neler oluyor tahtada arkadaşlar ?? bilançonun ayak sesleri mi bunlar ?? yoksa byd ve liman ile ilgili kap haberleri mi geliyor ?? :kahkah:
gübre önümüze tezek atmazsa her sene bu liman 30 milyon dolar kar eder tahminimce..
Sizin tuzunuz kuru..keko hoca..biz ne yapacağız??batmışız..mokun dibine kadar..[emoji23]bir el atında.temizleyin..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
balık bulanık suda avlanır diyosun tahtacı yani
(Bulanık suda balık avlamak deyimi ise karışıklıktan ya da birinin çaresizliğinden faydalanmaya çalışmak anlamına gelir. Bu deyim, çıkarcı ve fırsatçı insanları eleştirmek için kullanılmaktadır)
dostum 30 milyon dolar 1 milyar tl eder...:bravo: bu tahmininin tutmasını temenni ediyorum...
şu anda yıllık 750 bin teu kapasitesinin 6 aylıkta 245 bin teusunu kullanmıştı...yıl sonunda kabaca 500 bin teu...buda kapasitesinin %65 i demektir...iki iskeleyi 100 er metre uzattığında 1 milyon teuya ulaşır...
eğer bu yıl 500 bin teuluk kapasite ile çalışacak ise ve yatırımları bittiğinde bölgenin byd sayesinde yoğunlaşması ile fuul kapasite çalışır ise ?? 2024 yılı karının iki katını byd den sonra yapabilecektir...
aldığı teşvik miktarı bile 1,5 milyar tl...vergi varlığı da 350 milyon tl olarak hatırlıyorum...kısacası potansiyel yüksek...