Selamın aleyküm arkadaşlar sabah namazı sonrasında bir kaç şey yazacağım.
Dolar bazlı..
Printable View
Arkadaşlar pddd olaraktan baktığımızda sekerbank vs market makul bir yere geldi.
Özellikle bankalardaki ralli akılları aldı. Emme 12. Ayda kkm açıklandığı gün yazmıştım. Sindoma 53 dalga geçmişti gecmiste mevcut.
Bu markette VOB YAPMAYİN hayatınız kayar market çok potansiyel içeriyor direk 100,000 puan inip çıkabilir demiştim.
Görüldüğü üzere arbitrajcilar bile iflas ettiren bir hareket oldu 100.000
Markette artık TL olarak
Fena bir yere gelmedi
.
Emme dolar bazlı halen market düşük duruyor.
Peki ne olacak Türk parası enkaz şeklinde dolar 18 mi kalacak?
Ovp de baktığımızda öyle yazmışlar emme TL değerleme olarak halen tek hane bekliyorum. Olmayabilir. Bu görüntüler de genislemede olacak gibi se değil bilmiyorum.
Peki bu market ne yapıyor hangi dalgada ?
Açıkça ifade etmek gerekir ise abi bu market ve TL ne yapıyor çok farklı düşüncelere insan giriyor. Böyle baktığımızda sanki TL değerlenecek gibi geliyor bana ..
Market çok potansiyel içeriyor dolar bazlı..
VOB yapmayin hayatınız kayar.
100.000 puanlik hareketler artık çerez kalabilir.
Market 200.000 puan hareketler yapabilir her türlü hayatinix kayar VOB YAPMAYİN..
https://i.hizliresim.com/7gforpj.jpg
Markette ki potansiyeli anlamaniz için sarı ve kırmızı iki sayım koyuyorum.
Bunu korkun ve VOB YAPMAYİN borçlu kalmayın diye koyuyorum.
Market çok potansiyel içeriyor
Böyle baktığımızda market 5. Dalgada olabilir ve dalga doygunluk açısından 5 sonunda olmuş olabilir.
Diğer açıdan ise devre kestiği gün ku sayım olarak acaba 2. Dalga mıydı hep soru işareti.
Her türlü market 1 extension da bir şekilde doygunluk hissediliyor..
Görmek gerekiyor ne oluyor.. direk 1.618 e gidebileceğinizi görebilirsiniz veya market GRANDE SUPER CYCLE için temizlik yapıyor da olabilir.
Her türlü hayatiniz kayar VOB YAPMAYİN
Süper cycle da 200.000 hareket olur. Açıkça ortaya koyuyor ki Arjantin olmaz derken burası acaba mi dedirtiyor.. bilmiyorum ama VOB YAPMAYİN..
memetabi ,namazdan sonra ben de baktım 😀
bu işin dibi var ama tepesi yok...Vob ,yapmayın ama short hiç yapmayın...Hedef ilk anda bist100 de 3.600 gibi...
terminal nasil? kış geliyor battaniye bulmak lazım
Herif hergün ,biraz satıp sonra 20.000 puanlık gün içi ralli yapıyor.. Direk batırmaya yönelik
Dolar bazlı grafik de dipteki kutu şeklinde debenlenme bitmiş macd sifiiri geçmiş görünüyor.
TL degrr kazanmayacak ise market değişik şekilde ışıldıyor.
Açıkçası gelinen noktada ne olacak görmek gerekiyor. Bu market 100.000 pivanlar 200.000 puanlar havada uçuşur. Hayatınız kayar VOB YAPMAYİN bu market eski market değil..
https://i.hizliresim.com/1a0jkwg.jpg