24 aralıktan başlayan destek çıbığını ihlal ederse aşağı sert bir kırılım beklerim..9780 lere denk geliyor, bugün özelinde..( bist100 için )
altına kayarsa show başlayacak
Printable View
pala mala bağladı.. :oleyo:
dolar bazlısına bakmak mantıklı mı..yabancı oranı çok az ama yerli alıcı da yok..beklenmiyor da..
tl bazlı kalk gidelim diyor..dolar tarafı güldürme beni diyor..uleyn kim çıkaracak bu porsayı..cinler mi çıkaracak:oleyo:
tek çare serbest düşüş..
patronlar virmem de virmem..öpmeden virmem diyor..essek gibin verecen..mecbursun ..senin istemenle olmaz bu iş..zorunan alacam
Testere piyasası kabak tadı verdi.
Endeks şu anda 26 nisan 2024 fiyatından işlem görüyor.(TL bazlı)
10 aylık enflasyon TUİK'e göre %35 ENAG a göre %70.
Yani endeks bu oranlarda iskontolu.
Şu anda da THY, BIMAS ile tutuyorlar. Tutmasalar yüzde bir milyon iskontolu olacak.
Bence endeks yukarı kıracak ama ne zaman bilmiyorum. Bu kabak tadı işlemleri yukarı teptirmenin ön habercisi.
şu ortamda testere piyasası lafı bilerek yapılıyor..yani meali şu...Patronlar mal satacak ama alıcı yok..belli aralıkta hareket yapalım..adı da testere olsun..alıcı gelirse ağzına zıçarız..
uleyn alıcı yok...sen nasıl belli aralıkta testere yapabiliyorsun..yok yok alıcı yok..yukarı çıkarsa satıcı var..
hırsızların şahı
dolar bazlı tepki bitmişken tl bazlı destek gözetmek buna itina etmek hassas emek vermek, adeta gözümüze sokmak yani onların deyimiyle testere yapmak tuzaktır bana göre..
kim bu lafı sık kullanıyorsa bilinçli yapılıyordur..