Öyle demeyeydin iyiydi üstadım
Evet. şimdi tam alım zamanı sanırım. Şimdi beklemenin sonu; bugün yarın cumhurbaşkanı ekonomik tedbirler için paket açıklayacaktır umarım. Buralardan maliyet yapma zamanı, tabi atacak mermi kaldıysa diyeyim. Ben her kademede az az aldığım ve tedbirli olarak satmadığım için sancılı bir süreç olacak kendi adıma ama. Eğer nakit olan varsa buralardan maliyet yapma zamanı. Günübirlik kar al yapmaktan ziyade aldığı malın üzerine yatmak mı onu bilemem.
Ama bildiğim tek doğru. "Herkesin umudunun tükendiği yer burası"
Evet son "kale"
Hepimize sağlıklı sıhhatli ve umutlu günler dilerim
Bu mesajı yazıp enter tuşuna bastıktan sonra tv de açıklama yapıldı. Maliye Bakanlığı 31 Mart tarihinde yapılması gereken Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi ile ödeme süresi 30 Nisan 2020 tarihine uzatılmıştır. şeklinde açıklama doğru ve yerinde bir adım olacaktır. Şimdi bu yaraların sarılması için devletin atacağı adımlar çok önemli.
Sağlıklı bilgi akışı ile süreci takip etmek gerek.
Herşeyden önce şunu söylemem gerek. Taşıdığımız pozisyonlardaki hesabımızda görünen eksi bakiye sadece sanal bir ifadedir. Yani siz pozisyon bozmadığınız sürece o gerçekleşmez. Lütfen vücut sağlığınıza ve akıl sağlığınıza dikkat edin. Taşıdığınız pozisyondaki varlık gerçekte var. Ama gördüğünüz rakam sanal. Bu süreçte hepimizin ihtiyacı olan tek şey sabır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun