Bizdeki 3-5 lot için değildir bu baskı. Bence iki ya da fazla grup var birbiriyle inatlaşan arada kalan ky oluyor :)
Printable View
Bizdeki 3-5 lot için değildir bu baskı. Bence iki ya da fazla grup var birbiriyle inatlaşan arada kalan ky oluyor :)
Hocaö Böyle bir hissede bırakın 12 m lotu 100-200 bin lotu bile yedirmezler diye düşünüyorum. İşin garip tarafı 17 m lot alan fonlar var kim aldı hangi fon oldu onu da bilmiyoruz.Bu işleri iyice kötü etti. :)
https://resmim.net/cdn/2023/12/20/ZboJSH.png
Adnan ve ekibi çoğunluk hakkına sahipler. Yönetimi kaptırma durumları söz konusu değil.
çok az para bağlayarak min. 0,5 - 1 milyar $ değerinde şirketlere sahip oldular...
Çoktan çok gitmiyor maalesef :)
Özel fondur, arada %5 sınırına yakın 17-18m lotu fona sokup çıkarıyorlar.. Fonda 3-5 yatırımcı(kendileri) vardır, yani ha kurumdaki hesaba ha bu fona misali..
100-200k yediriyorlar, ama çok beklediğimden 3x kurtarmadı ben yemedim :) ağada sofrayı geri topladı hahaaaa
1₺ civarı daha basarsa veya bedelli onaylanırsa(yarın akşam haberi düşse şaşırmam son cilvelerine bakarak) 1m yedirirler mi diye denemeye niyetim de var ama kısmet :) sonuçta ben zorla almayacağım, tahta vermiş olacak..
Geldik, gidiyoruz..
Yediriyorlar derken yanlış anlaşılmasın, herkesin psikolojisi kaldırmaz.. Vurdumduymaz ve pis paçalcıyımdır.. Sonuçta 3.20₺ den 1.09 a inerken gık demedik :) şimdi de 5.70 lerden buraya geldik ve nereye kadar ineceği belli değil.. Birkaç aya tanışmamızın 3. yılını kutlayacağız nasipse :) hedef max 5. yılı da kutlamak ama 6. kusur kalsın :))
Geldik, gidiyoruz..