Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Reha gayada başına gelen herseyi ben yaşıyormusum gibi anlatıyor Basima bir sey gelse, niye yazayayim burada acik acik?:notr: Benimkine müşahitlige gelmeyen sizsiniz, yarası olmayan niye gelmesin?:he:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Enine boyuna bakınca görme sıki,ntisi cekeriz diye duşünüyorum yakın gozlugumu unutmayayım Getir getir yeterki gel, tansiyon ilacinida al gorunce yukselirse icersin!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by uzay44 :kahkah::kahkah: eyvah eyvah sn başkanım neler diyor böyle :oleyo: Bizde yalan yok neyse o
Alıntı: Originally Posted by uzay44 :kahkah::kahkah: eyvah eyvah sn başkanım neler diyor böyle :oleyo: Kaşınıyor icine buzusmus Ankara mahmuresi, bir turlu Reha GAYA ilen tango yapilmayacagini öğrenemedi gitti.:he:
Alıntı: Originally Posted by uzay44 :kahkah::kahkah: eyvah eyvah sn başkanım neler diyor böyle :oleyo: ÇOK KIZACAK :) Mod yapmadılar ya, sağa sola üfürüyor ( içimden geçeni bildiğinden cesaretle yazdım):kahkah::kahkah::dvr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kaşınıyor icine buzusmus Ankara mahmuresi, bir turlu Reha GAYA ilen tango yapilmayacagini öğrenemedi gitti.:he: Biz tango bilmeyiz HORON cuyuz ne o öyle antik kutik danslar
Alıntı: Originally Posted by nikrece ÇOK KIZACAK :) Mod yapmadılar ya, sağa sola üfürüyor ( içinden geçeni bildiğimden cesaretle yazdım):kahkah::kahkah::dvr: Reha gaya mod olsa yoneticiletr herhalde bir forumda moda tatil yazan ilk yöneticiler olur
Alıntı: Originally Posted by nikrece ÇOK KIZACAK :) Mod yapmadılar ya, sağa sola üfürüyor ( içimden geçeni bildiğimden cesaretle yazdım):kahkah::kahkah::dvr: Cenesi düşükten mod filan olmaz, mod dedigin kodumu osu. oturtmalı, bunun kendi gazına mecali yok.:kahkah: