o resim ne zaman çekilmiş çözemedim doğruya doğru.
Printable View
Kafe Trend de kalitelidir. Su Halk Bankasi mendeburuna bulasma diye o kadar uyarmislardi orda.
Epeyce de var şu an başlıkta, bu karikatürü kayıt edeyim.:oleyo:
kitapci yeter yahu. Jedi'nin isin kiliclarini biliyorum haberin olsun. Laiklikten ne demek istedigimizi anla, butun dunya birakti devlet isine din isilerinin karistirilmasi 3-5 bedevi ulkesi haricinde. + Indonezya, Malezya, Pakistan... kullusunu toplasan insanligia zerre kadar faydasi olmamis yerler.
günlerdir en üst düzeyde sokağa çıkma yasağı uygulamayacağız diye millete söz verin.
hatta trolleşin
sokağa çıkma yasağı isteyenleri darbe sever olarak hain gözüyle ötekileştirin.
millet size güvensin hazırlık yapmasın.
sonra cuma saat 22 de her zamanki gibi milleti bilgilendirmeden çıkma yasağıuygulayın.
hiç olmazsa hatay valisine söyleseydiniz o televizyondan milleti bilgilendirse idi.
sonra millet fırınlara koşturunca halk suçlu olsun.
bu halktan oy alınca iyiydi ama
Bunların sandığa gidecek dermanı mı kaldı:)
İstanbul'u kaybetti olmaz saymıyorum dedi bu sefer 800 bini tek tek saydı. Bugün olsun en az 1,2 Milyon fark olur..
Kanal İstanbul için hadi yapsana referandum yemiyor mu?:one:
Sözün Özü; Nüfusun %50'sinin yaşadığı ilk 3 şehir sende değil, diğer en önemli 5 şehrin 2'sini daha farklı kaybetmişsin..İktidar olabilir misin allah aşkına?
Maalesef kasayı boşalttıkları için 3 yıl daha ne yaparlarsa yapsınlar eyvallah diyeceğiz ama 3 yıl sonrası olmayacak..Hırçınlıkları, kavgaları, devletin içini boşaltmaları bu yüzden..