Printable View
Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak :)
Alıntı: Originally Posted by Kanas Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak :) şişeyle kafa kafaya gelsin ondayım.
Alıntı: Originally Posted by Kanas Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak :) sıkıntı görmüyorum, sadece çok açılan bolingerleri daraltıyorlar. bir süre ufak ufak düşüp yataya sarar sonra yine hareketine devam eder.
Alıntı: Originally Posted by koçari şişeyle kafa kafaya gelsin ondayım. Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba
Alıntı: Originally Posted by Kanas Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba en azından ben şişenin sarkuya yetişmesini diliyor istiyorum, onun düşmesini istiyor diliyor değilim şişe daha hızlı koşsun. nasip.:)
Alıntı: Originally Posted by kuluçka sıkıntı görmüyorum, sadece çok açılan bolingerleri daraltıyorlar. bir süre ufak ufak düşüp yataya sarar sonra yine hareketine devam eder. Nasip olursa 7.5 tl den alacagim..
Alıntı: Originally Posted by Kanas Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba tarafsız olarak,ikiside birbirine doğru gelecek gibi görünüyo.
Alıntı: Originally Posted by R-E-X Nasip olursa 7.5 tl den alacagim.. 7.70 i öngörebilirimde,7.50 yi bilemem.