Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş. Galata Wind Enerji A.Ş. Halka arzlarına izin verildi. Ustadim elinizde hangi arzlar vardi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizlere aydınlık bir gelecek vaadediyordum ama. Ne yapalım artık, adabımızla çekilelim .:) Bu arada kürsüyü ihmal etmeyin. Arada irşad edin bizi.:) Bu ara cok sinirliyim ustadim Kursuden soverim diye korkuyorum Biz kalkip dolar bozup biste girdik Bist kicimiza girdi Neyse...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim elinizde hangi arzlar vardi Matriks Turex Qua
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu ara cok sinirliyim ustadim Kursuden soverim diye korkuyorum Biz kalkip dolar bozup biste girdik Bist kicimiza girdi Neyse... Bakın şimdi gene top çeviriyorlar sanki. Kriptodan çıkıp altına giriyorlar gibime geliyor.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Matriks Turex Qua Uce katlayinca cikiniz ustadim Ytd 2.5 da uygundur
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bakın şimdi gene top çeviriyorlar sanki. Kriptodan çıkıp altına giriyorlar gibime geliyor. Buyuk bir dolap donuyor ama kokusu henuz cikmadi. Caycimiz kriptoya girmeyi dusunuyormus
Alıntı: Originally Posted by Webster Uce katlayinca cikiniz ustadim Ytd 2.5 da uygundur 3'e katlama derken %300'mü Ben 5 tavan sonrası satsam mı diyordum.
Alıntı: Originally Posted by myfinans 3'e katlama derken %300'mü Ben 5 tavan sonrası satsam mı diyordum. Hayir ustadim Simdi tam gun veremiyorum İkisi bende yok Takipte edemem Bes tavan erken Siz bakin iste Yuzde 250 yapinca dusunmeye baslayin