Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
39d
Kıymetli metallerdeki hareketin Rus denizaltısı ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Printable View
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
39d
Kıymetli metallerdeki hareketin Rus denizaltısı ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Güney Kore hava kuvvetleri’ne ait Gangneung hava üstünde birden fazla patlama olduğu bilgisi var.
Cemre Demirel
@msikkofield
·
30d
Tayyip Erdoğan denen adam sosyal medya düzenlemesi cartı curtu adı altında özgürlüğümüzü elimizden alırken Kemal Kılıçdaroğlu denen adam şapkadan başörtüsü çıkarıp onunla oynuyor. LAN İKİ KELİME YAZMAMA KARIŞACAKLAR. ÜLKEYİ ÇİN'E ÇEVİRİYORLAR. BAŞÖRTÜSÜ NE ALAKA OĞLUM?
Masal bunlar...Alıntı:
ABD'nin Ukrayna'ya silah tedariği , Rusya ile NATO'yu çatışmanın eşiğine getiriyor
- Rusya Savunma Bakanlığı
https://i.hizliresim.com/qa314wh.jpeg
Akp kabul etmez bunu. :)))))))))))))))))Alıntı:
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
1 sa
CHPnin bu kanun teklifi yasalaşırsa sadece başörtülü değil peçeli, çarşaflı öğretmenlere, hakimlere, hemşirelere, doktorlara da kavuşuruz. Yüzü göstermeyen, güvenlik sorunu oluşturabilecek giysiler de giyilebilir.
Chp'ye oy vermeyiniz. Chp iktidar olursa şeriat gelir. Manyak bunlar, oy almak için her naneyi yerler.
Putin, Rusya güvenlik konseyi'nin acil toplantısına katılmak için kremlin'e gitti.
Akp olmasa şeriat geleceğidi. :)))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Dr.Nergis Tanbaşı
@NergisTanbasi
·
2s
Açlık, geçim sıkıntısı önemli değil. En önemli konu; Şu an sorun yaşanmayan türban sorunu. Tebrikler
@kilicdarogluk
çok yürekli davrandiniz. Hem de Türk Medeni Kanunu'nun kabul edildiği günde, bu kanun teklifini verdiniz. Hem AKP'lilerden hem de bizlerden oy alamayacaksınız.
Deniz Baykal da bir zemanlar "çarşaf açılımı" yaptıydı da "çarşafa doladıydı".
Seneler önce şöyle yazmıştım: "14 trilyon doların üstü ödenemez." Artık Abd'nin para basmak dışında bir seçeneği yoktur. Bunları 2011'de yazıyordum.Alıntı:
Amerika Birleşik Devletleri’nin ABD) borcu tarihte ilk defa 31 trilyon doları aştı.
2014-2018 arası dünyada bir pastırma yazı yaşandı ve herşey düzeldi algisi yaratildi. Ama bu süreçte dünyada, cok büyük portföyleri yöneten 147 banker hakkın rahmetine kavuşuverdi. Bunların 75 tanesi ise
balkonlardan düşerek rahmete kavuştular.
Bugün yaşanan borsa hareketleri, bu hadiseler isin içine dahil edilmeden anlaşilamaz ki.
Falan filan işte. Neticede bu dolar hegemonyası çoktan bitti. Belli bir yaşam biçimi ve konformizme alışmış gerizekalılar, tuvalet kağidi olmadan yaşayamayacak, kiçini temizlemekten aciz zavallilar yüzünden sürüyor bu hegemonya.
1 TL en az 100 bin dolar olacak. Borclular alacakliya nanik yapacaklar. Borcu olan hiç korkmasin, daha da borclansin. Odemeyeceksiniz, nanik yapacaksiniz.
Para didigin nedir be ya?