Haklisiniz sayin ikonia, bende biraz kuslu sitede tartismalara goz gezdirdim. Patronajin bu kadar dibe gidecegini dusunmezdim, maalesef cogu kisinin ima ettigi gibi bir insider kokusundan suphelenmek hakkimiz. Sirket yonetimi artik bir seyler yapmali, susarak bu sekilde konuyu kapatamazlar.
Acik bir sekilde GESAN'da kucuk yatirimciyi dograma plani var izlenimi edindim. Acikcasi son uc aylik donemde trendi kacirdik, tam bilanco hareketiyle ziplayacakken patron onumuza mal yigdi. Bunlar yatirimci dostu hareketler hic degil. Ancak arka plan da ne var onu ogrenmeden cikis yapmayacagim, ofkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum.
Ben biraz daha devam edip, gidisata bakacagim. Son 10 gunde olanlar son derece kafa karistirici.
Kuslu sitedeki hustadimiz 70 bin kisilik takipcisine cok ucuz bir sekilde GESAN icin negatif algi yapmaya calisip sonra yuzune gozune de bulastirmis. Aldigi tokat gibi cevaplara dayanamayip, bazilarini engellemis.
Dini referanslari da kullanarak insanlari somuren bu insanlardan uzak durmak lazim.
Birkac yil once benzeri isleri Hubvc'de yapanlar vardi. O tayfada milliyetci referanslar kullanirdi.
Bundan onceki mesajlarimda da dile getirdigim gibi bu gibi insanlardan uzak durun, kendi analizlerinizi uretecek noktaya gelin, yoksa bu gibi insanlarin arkasindan soversiniz, degmez.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi analizleriniz isiginda aliniz.