Originally Posted by
Hissedarxd
Benim "stratejik" çizgim bellidir üstadım ve bundan asla ödün vermem...Sırbistan'ı, İspanya'nın önüne çıkarmamın temel nedeni de budur esasen...Bu, İspanya tarafında işlerin kötü gideceği anlamına da gelmez...Memleketimin bir firmasının global düzeyde işler yapması benim gibi birini sadece mutlu eder borsada para kazanmaktan arî olarak... O mesajda da kısaca değindiğim üzere Sırbistan & TR ilişkileri son yıllarda stratejik bir boyut kazanmış durumda ve her iki ülkenin liderleri arasındaki ilişki düzeyi ekonomik ilişkilere de sinerji kattı...Bunu ticari rakamlardaki artıştan ve orada iş yapan firmalarımızın aldıkları ihale ve teşviklerden de net bir şekilde görebiliyoruz...Önemli olan firmalarımızın bu fırsatları değerlendirebilme imkan ve kabiliyeti...Yani, şimdiden konuşmak erken belki ancak oradan ufacık bir açılım sağlanması durumunda bile BRKSN için ne denli önemli olabileceğini söylemeye gerek yok sanırım...Zaten alıntıladığınız o mesajın hemen sonrasında "belki de Scumtech ortaklığından vazgeçme nedeni burada yapılan yatırımlardır" diye bir çıkarım yapmıştım hatırlarsanız...Faaliyet raporu ve dipnotlarda olmayan bir şeyi yazmak benim için rahatsız edici ancak böyle bir ihtimal de var...YTD