ve yarın haftalık kapanış.
haftalık grafikte mevcut haliyle kapatırsa.
yılın dibi görüldü.
yön yukarı
Printable View
ve yarın haftalık kapanış.
haftalık grafikte mevcut haliyle kapatırsa.
yılın dibi görüldü.
yön yukarı
Algo yazılımla ********lik yapıyorlar işte, yukarda grafiğini attım uzun iğneli barlar atıp aşağı 1 tane küskü temiz bar atıyor sonra yukarı yallah tazzik bıkmadılar alıcı kesmeye, 2 ay oldu hala doyamadı şerrolar.
Hocam zamanında gecelik %7500 de verdi bu ülke ve parasının değeri o gün gene düştü.
Olay çok yüksek faiz vermek değil, paranın değerini koruyabilecek üretken ekonomiyi sağlamak ve o ekonomi ne yazık ki bizde şuan yok.
Bir ülke düşünün limanından, kamu şirketlerine alayını satmış, yetmemiş elde olanları fona aktarmış onlarıda halletmiş ve şimdi satacak bir şeyi kalmamış artık ölüyü diriyi halletmiş gözü zeytinliklere ve işçilerin kıdem tazminatlarına kadar dikmişse o ülkenin parasından hayır gelmez.
Üretim ekonomisi yerine tüketim ekonomisiyle giden, üretmek yerine nasılsa ithal ederim deyip şımaran bir ekonomi batmaya mahkumdur bu ekonomi tansudada, mesuttada, ecevittede aynı hatayı yaptı yüksek faiz baskılanmış kur sonuç = devalüasyon, şuan bunların döneminde tekerrürü yaşıyoruz sadece.
Dünkü euronun 1,1280 gördüğü noktada 3,5269 dibini gördük o bölgede bir gizli supdem bölgesi oluştu. Çoğunlukla büyü yükselişler öncesi bu supdemler test edilir.
15 lik ve 30 lukta bobin oluşumları yok ancak işte 1,1280 de ayı tuzağı ve dip noktası 3,5269 da yapıldı ve bu nokta 3 dalgası öncesi muhtemel kısa 2 noktası şuan bu destek bölgesi test ediliyor test tutarsa 3,5761 civarına bir kopma gelme olasılığı yüksek.
beş dakikalık Grafikte aşağıya salınmış
https://resmim.net/f/C5y1Xe.png
an itibaı ile işlem tamam gibi görünüyor.
efelenme bütün paritelerde sonlanmış gibi.
Fed toplantısına kadar kral USD
sonrası sonra
hoşcakalın dostlar.
saygıyla
Kral USD ise, TL imparator demek ki.
(Hemen yazayim madem USD nin düşeceğini düşünüyorsunuzneden başka topikte yazmıyorsunuz denilmeden önce. Yazı ironi içermekte olup müellifi dolar long pozisyonundadır.)
bugün 3 direncin kesişiminden döndü ve desteklere geldi...
http://i1132.photobucket.com/albums/...psdfc16aaw.png