S-500'leri için pazarlık yapılıyormuş trampa yapacaklarmış
adamlar daha gaz parasını ödemediniz deyince alın eskiyi verin yeniyi demişler
gazımız yetse ithal ettiğimiz gaz için de alın kaç m3 verdiyseniz diyebilirler..
Printable View
Fazla geriye gitmedim de "bir kaç sayfa" (zaten bazı tipler gibi çoğalınca hakaret-küfür vs) adamın kapasitesi o kadar kıt ki! şey diyor "2 ayyaş diyeni atatürkçü zanneden de beyincik yoktur"
orada vurgulanmak istenen "senin tek derdin para! atatürkle senin işin yok! rte seni dolara yönlerdirdi yani senin çuvalla para kazanmanı sağladı"
yoksa rte nin atatürkü sevmediğini herkes bilir. zaten embesillik o derce artmış ki atütürkü dillendirip ileri gideyim aklı sıra mezardan kaldırabileceklerini ve tr yi yeniden istedikleri duruma getireceğini sanıyorlar.
böyle birşeyin olması imkansız! bakın net olarak söylüyorum atatürk 1938 yılında öldü ve dünyanın yaşı 4.5 milyar yıl.. şu andan itibaren 450milyar yıl geçse atatürk tekrar gelmeyecek. atatürk üzerinden "insan aşağılamaktan vazgeçin" bunu yapmazsanız akp gibi bir parti atatürkün kurduğu cumhuriyeti yıkacak..
ve haklıdır da zira atatürkün öldüğünü ve bir daha geri gelmiyeceğini onlarda biliyor "onların derdi sizle" ve siz iyi insanlar değilsiniz tek sorun budur. sidik savaşı yaptığınız sürece "kim güçlüyse o kazanacak"
ama benim gördüğüm atatürkçülerde "insanlık, iyilik vs" bunu zerresi yok, tersine bu oran dindarlar da daha fazla.. tabi onların cahil oranı fazla (bu cahili kötü anlamda söylemiyorum onlar için) ama atatürkçülerin "bilinçli olarak kötü" olması akıl almaz birşey.
gerçekten bir çoğu okumuş ama adam resmen "adi" yani o derece kötü.. valla cumhuriyet yıkılırsa zevkle izleyeceğim cünkü yıkalan cumhuriyet değil sadece siz olacaksınız ve değişen de hiçbirşey olmayacak.
ben dindarlar eğitildiğinde atatürkçülerden çok daha iyi bir yaşam olacağını adım gibi biliyorum. ama sizden gerçekten bir cacık olmaz.
ATATÜRK ; adı gibi Türk' ün atasıdır. Elbette soyu bozuk olanlar , menfaati bozulanlar sevmeyecektir. Lakin , altın, gümüş gibidir. Çamura da soksan, boyasan da sadece senin gözünde değişir asla değerinden kaybetmez.
Sonra, rahmetli bir insanın arkasından oy devşirmek için her gün her saat dedikodu yapılmaz. cevap hakkı yoktur. Devlet kurumları işini yapsa zaten bizlerin buralarda bunları yazmamıza gerek kalmayacak. Sözde müslümanlar ; kendi çıkarları olduğunda - ölmüş insanın arkasından konuşulmaz- derler. Özde Müslümanlar zaten konuşmaz.
mesela aynı şey sn. Cumhurbaşkanı için de geçerli. Sevmeyen bugün siyasi olarak karşısında eleştirsin. Ama şimdi çeşitli nedenlerle susarak kendisi hayattan ayrıldığında arkasından konuşursa çok büyük ayıptır. Bu dünyanın işi bu dünyada halledilmeli.
Ayrıca kimse kimseye hakaret etmek hakkına sahip değil. Bugün hakaret edenler yarın hakaret edilen durumuna düşerse ne yapacak.
Evet ben de kötüyüm. AKP mentalitesi kaldığı sürece lütfen bu ülke sürünsün. Müslümanlar eşleri ile cinselliği yaşadıklarında dünyalar onların oluyor boş insan oldukları için. Çocuklarının geleceğini bile düşünemezler uçkur davasından - kafayı uçkur ile bozmuşlar. Onları hiç bir kriz etkilemez. Şükrederler. Kriz lütfen şükredemiyecekleri noktaya gelsin artarak. Bu mentalite iktidarda kaldığı sürece elimden geleni esirgemem.
İyilik kötülük göreceli,ben ona takılmam.Somut duruma bakarım.Atatürk 15 yıl memlekette söz sahibi oldu son iki yıl da ciddi derecede hastaydı,rte 21 yıldır hüküm sürüyor.Atatürk ekonomi maliye eğitim sağlık adalet hemen her konuda çağının çok ama çok ötesinde devrimler yaptı,kadınları topluma dahil etti.Kadın hakları deyip geçmeyin kadınları eve hapseden toplumlar tek motorlu uçak toplum yaşamına entegre eden toplumlar çift motorlu uçak gibidir.Bu iki liderde kendi işlerini yaptılar ,sonunda icraatları toplumu değiştirdi.Şimdi cerrah kişi olarak kötüdür ama mükemmel bir cerrahtır tam tersi çok iyi bir insandır ama eli çok kötüdür hastaları masada kalıp duruyordur.Hangisine ameliyat olursunuz.Kilit soru Atatürk iyi insandır kötüdür değil nasıl bir liderdi,ameliyatı nasıl yaptı.Bence o kadar mükemmel bir cerrahmış ki yıllar sonra şahsını kimse şahsen tanımadığı halde hala bağlılık duyuyoruz ona kötü söz söylenince kızıyoruz.Rte nin nasıl cerrah olduğunu iktidardan düşünce on yıl sonra hakkında söylenenlere bakarak değerlendiririz.Atatürk bizim topluma göre çok ama çok fazlaydı.Dindarları eğitmek için eğitilmiş insanlar lazım,cahilliğe övgünün bu kadar fazla olduğu toplumda bu eğitilmişler nerden gelecek.İyilik kötülük görecelidir,ama hangi norma vurursanız vurun eğitim iyidir cahillik kötü :))))))))))))))
Ya beyler kendinize gelin yahu kıyaslanmayacak nitelikteki şeyleri kıyaslamak ahmaklıktır..