Bu önceki sayfalarda geçen HSBC 2023 vadeli Eurobond fonu sanırım? Bunu sadece cuma günü mü alabiliyoruz yoksa diğer fonlar gibi istediğimiz zaman alabilir miyiz?
Printable View
Aynen o...
Birisi yazmis ve gitmisti..
Sonra da bir baskasi ne oldu diye sormustu..
Yukaridaki sms bana bu aksam geldi..
Bastan almak lazim eger tercih ediliyorsa yoksa bulunamayabilir cunku vadesinden once cikisda %2 cikis cezasi olacagindan kimse cikmak istemeyecektir mecbur kalmadikca..
Syg,
siteye baktım bulamadım. yarın mt ile görüşüp detaylı bilgi yazmaya çalışacağım.
Sermayenin mı %25 mi yoksa anapara mı %25 düşecek tam anlayamadım doğru tam olarak anlayamadım bilen varsa anlatabilir translate ile önceki gönderide çevirdim onu da okursanız .
Bazısında her şartta ödenir diyor iki kalem yazılmış bazısında bu şart koymuşlar %25 şartı
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...best-doviz-fon
Burada "güncel izahname" yazan yerde birçok konu hakkında detaylı bilgi var. Varlıkların ortalaması 2 yıl vadeli olacakmış (fonun sonlanma tarihi ile uyumlu). Olası getiri ile ilgili bir bilgi yok. Anladığım kadarıyla içine 2 yıl vadeli EB alacaklar ve onların getirileri fon getirisini oluşturacak. Dolayısıyla şuanki EB getirileri düşünüldüğünde yıllık %3 küsür, 2 yılın sonunda %6 küsür yapacak.