Sn izci bu delta menkuldeki eleman ortaklardan biriydi diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen..
Printable View
Ne olduğu belli değil. Ayrılanın ki Ziraat yatırımdaydı.
Yanılmıyorsam geçen sene ya mayıs ya haziran ayıydı. 1 kusurlardan yüklü sılvır aldım. Topikte yazıyorum tabi potansilini vesaire derken hissede bi hareketlenme başladı. 1.16 açılması gereken hisse 1.22 açıldı ve 1.30 kadar aldı birileri gap bırakarak sonra 1.24 ile 1.30 arası gitgel yaptı o gün. Bana biri mesaj attı abi sat gap kapanacak verecekler 1.17 ye kadar dedi bende verdim 1.25 ortalama ile yüklü malı. Sözde gap kapanınca alacaktım sattığım malı.:vk:
Hisse bir daha 1.25 şi görmedi, 2 ye kadar çizerek gitti.
Sonra borsa gündemden öğrendim operasyon olduğunu.
Başlık aynen şuydu, Hasan Meşe sılvırları döşe.
Tarih tekerrür eder mi bilemem ama ben burdayım.
Şimdi sılvır yönetimi adam gibi bilançolar göndermeli.
İndiregandi yani borsa dışı şirketine karı aktarmamalı.
Karlar adam gibi hakkıyla gönderilirse spekülatör lazım değil.
Piyasa ve fonlar bu hisseyi fezaya taşır hazır a grubunada girmişken.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin "Ulusal Ölçüm Notu"nu (National Scale Ratings) yükselttiğini duyurdu. Ulusal Ölçüm Notu, bir yükümlünün genel kredi verilebilirlik durumu veya belli finansal yükümlülükleri karşılama kapasitesi hakkında kanaat sunuyor.
Kaçıranlar izleyebilir buradan. Sorular kısmında pazarlama şirketi ile ana şirket birleşecek mi sorusunu sorsaydı birisi iyi olurdu. Şirket gerçekten iyi bir pazara sahip, 70 ülkeye ihracaat yapıyor. 2017 de %45 büyüdük diyor ceo. Müthiş potansiyeli var ama aması var işte. Karı borsa dışı pazarlama şirketine aktardıklarını düşünüyorum. Bu politika değişmez veya birleşme olmaz ise bilançolarda istikrar görülmez, 1 tl ile 2 arası gitgel Konya 6 saat yapar uzun yıllar.
http://youtu.be/sBNsUmgTzjk