Printable View
Gene zarar.
Ben kaçtım beyler. Zar zor 800 tl karla paçayı sıyırdık. Deva, akgrt, cemts, eggubdeyim. Beklerim. Allah a emanet.
Hisse robotum devam diyor 3 hafta daha
RLC44 Bir ara buraya tekrar gel.Ama şaşırma fiyat görünce..Allah’a emanet ol sen de Alıntı: Originally Posted by RLC44 Ben kaçtım beyler. Zar zor 800 tl karla paçayı sıyırdık. Deva, akgrt, cemts, eggubdeyim. Beklerim. Allah a emanet.
Alıntı: Originally Posted by RLC44 Ben kaçtım beyler. Zar zor 800 tl karla paçayı sıyırdık. Deva, akgrt, cemts, eggubdeyim. Beklerim. Allah a emanet. Sana göre değil ağlayıp sızlıyosun sürekli... Dün günlükçüler vurkaççılar temizlendi... Yavaşa yavaş, sindire sindire, düşe kalka yürüyeceğiz bu yolu... Var bir hayalimiz
Alıntı: Originally Posted by 6.sense RLC44 Bir ara buraya tekrar gel.Ama şaşırma fiyat görünce..Allah’a emanet ol sen de Teşekkürler sn 6. Sense
Alıntı: Originally Posted by barend Sana göre değil ağlayıp sızlıyosun sürekli... Dün günlükçüler vurkaççılar temizlendi... Yavaşa yavaş, sindire sindire, düşe kalka yürüyeceğiz bu yolu... Var bir hayalimiz İnşallah, klimasan bunu fazlası ile hak ediyor.
Bu kağıdın tahtacısı yapı kredi. Ne derse o oluyor.