her hissenin bi karakteri var , sasa nin karakterini bilmeyenler icin yazayim istedim ,
endeks giderken gitmez bu SASA ,yatay yapar uzun sure , endeksden bagimsiz hareket eden bi hissedir , o yuzden endeks gitti filanca hisse gitti sasa neden gitmiyor diye hayiflanmayin , endeks duserken ise alir basini gider endeksi dinlemez dusuyor diye , gidecegi varsa endeks mendeks teknik meknik nedir dinlemez , alir basini gider ,
diger hisseler her gun yukselirken belli bi sure icerisinde yaptigi kar marji % 100 -150 ise , aylarca bekledikten sonra sasa yukselmeye basladiginda % 200-300-400 yapar aradaki acigi fazlasiyla kapatir
arap ati gibidir yani , sonradan acilir , arkalardan gelip en one gecer ,
sasa nin bu karakterini biliyorsaniz cokda sasanin yataya aylarca sarmasini cok dikkate almazsiniz, psikolojinizi kuvvetli tutup sabretmeyi becerebilen sabrinin neticesini hep almistir ,
o yuzden tavsiyem sabretmeye devam edin , zaten uzun zamandir bekletmis bu hisse yukselmemis ise artik patlamak icin kisa bi sure kalmistir diye dusunun , artik eli kulaginda diye dusunuyorum , mayisa kadar mutlaka yapmasi gereken yukselisi mutlaka yapacaktir ,
hedefiniz mayis olsun yani !!
sahsen subat sonunda aciklanacak olan 2023 yillik bilanco geldikten sonra ve bedelsiz aciklamasi netlestikten sonra bu yukselisi bekliyorum , mayis 25 ine kadar yapmasi gerekeni yapacaktir ,
dip not : gecen seneden bi ornekleme yapmak istiyorum , gecen yil % 138 bedelsiz verdi , bedelsizden sonra 1 ay icinde 40 liradan 60 liraya %50 yukselis yapti , sadece 1 ay icinde ,
gecmis gelecegin teminatidir diye bi soz var ...
haaa birde sasa yukselis yaptimi zirvelerde kalmaz uzun sure , nasil hizli yukseldiyse oyle duser , trade yapmak icin ideal bi hissedir , bu inis cikislari trade yaparak iyi degerlendiren kisi , hem yukselisden hemde dususlerden 2 kere kazanir , grafik bilen ,becerebilen kazaniyor ,
sasayi bilen biliyor , bilmeyenler icin yazdim ,
surekli algi yapanlari cok fazla kafaya takmaya gerek yok :) farkli hisselerde macera arayip carpilip buraya geri donmeninde anlami yok ,
sekil A da ben , oyle boyle degil buyuk carpilip geldim , kimsenin ayni duruma dusmemesi icin yaziyorum , tamamen iyi niyet , cunku sasayi biliyorum , yaptiginiz hatadan ders cikarabiliyorsaniz ne mutlu size , ben cikardim , 2030 a kadar her sene Allah izin verirse bedelsizleri alacagim ve tum yatirimlar bittiginde bedelsiz olayi tarihe karisip artik yapilan kar temettu olarak ky ile paylasildiginda kismetse temettu zengini olmak baslica hedefim , buyuk dusunurseniz buyuk kazanirsiniz , baska hisselerde macera aramanin anlami yok ,
baska hisselerde hep kazandim hic kaybetmedim ama son 7 sene hep bedelsizi alsaymisim son 7 senede hisse 250 kat gitmis , simdi multi milyonerdim,
akil basa gec geldi , her kaza belada bile bi hayir vardir derler ya , eger carpilmasam akil basa gelmeyecekti belki , zararin neresinden donsek kardir diyorum ben , bu hisseden halen ekmek yiyebilirsiniz uzun vadede ,
baskalarinin hatalarindan kendinize pay cikarabiliyorssaniz ne mutlu size !!